Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 29 Temmuz 2015

Başkan Şahin, “Bir’ olmak ve birliğimize kastedenlere karşı dik durmak zorundayız”

 AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, Türkiye’nin geçtiği bu hassas süreçle ilgili önemli ve yerinde açıklamalarda bulundu. Başkan Şahin, “Bir’ olmak ve birliğimize kastedenlere karşı dik durmak zorundayız”

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, ülkenin hassas bir süreçten geçtiği bu günlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Şahin, konuşmalarının arasında “Türkiye, öyle sağlam köklü bir medeniyete sahip bir devlettir ki; bu köklü geçmiş, bugün birliğimizi bozmaya çalışan hadsizlere asla müsaade etmeyecektir” dedi. İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in konuşmasının her bir cümlesinin altı çizilecek değerde olduğunu özellikle vurgulamak istedik.

‘Bir’ olmak ve birliğimize kastedenlere karşı dik durmak zorundayız diyen AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, şu açıklamalarda bulundu: “Ülke olarak Hassas bir süreçten geçiyoruz. Her zamankinden daha çok ‘Bir’ olmak ve birliğimize kastedenlere karşı dik durmak zorundayız. Herkes, ortak paydamız Türkiye refleksiyle hareket etmek zorunda. Türkiye, öyle sağlam köklü bir medeniyete sahip bir devlettir ki; bu köklü geçmiş, bugün birliğimizi bozmaya çalışan hadsizlere asla müsaade etmeyecektir. Anadolu coğrafyasında istikrar olduğunda dünyanın siyasi kalbinin de burası olacağının farkında olanlar, etrafımızda terör örgütleriyle ateş çemberi oluşturma gayreti içerisindeler. Ne olursa olsun; iyi ile kötünün mücadelesi üzerine kurulu dünya düzeninde, biz hep doğru tarafta olmaya, ülkemizi hak ettiği yarınlara taşımak için gayretle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Etiketler:
selyus