Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 5 Kasım 2015

İstanbullu ak kadınlara Cudi’nin yetim çocuklarından dua

Cudi Dağı’nın eteklerinde yaşama sımsıkı sarılan yetim çocukları mutlu etmek, Cennet’in kapısını aralamak gibi bir şey.. İstanbul İl Kadın Kolları önemli bir yardımlaşmaya daha imza atarak binlerce yetim, öksüz ve yoksul çocuğa yeni kıyafetler göndererek onları mutlu etti.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat öncülüğünde, Sosyal İşler Birim Başkanlığı koordinasyonuyla Batman, Şırnak, Van illerine gönderilen yeni kıyafetler ile binlerce yetim çocuğun yüzü güldü.

Fedakârlık, birlik, kardeşlik ve paylaşarak çoğalmanın lezzetine varabilmek için İstanbul İl Kadın Kolları, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı Batman, Şırnak, Van’da da unutmadı. Çocuklarımızın yüzünde bir gülümseme, minicik kalplerine mutluluk bırakabilmeyi amaçlayarak binlerce kıyafeti İl Kadın Kolları Sosyal İşler Birim Başkanlığı koordinasyonuyla geçen hafta sahiplerine ulaştırdı.

Şırnak Kadın Kolları da bu organizasyon için memnuniyetlerini dile getirerek, İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat’a “Cudi Dağı’nın eteklerinden sizlere buradakilerin selamı var. Miniklerimiz size çok teşekkür ediyor. Buradaki çocuklarımızı unutmayan, yardım eden herkesten Allah razı olsun” mesajını gönderdiler.

 

selyus