Hüseyin YELKENCİ

İstanbul’dan Yansıyanlar

İstanbul’u vatan düşmanlarına vermeyeceğiz!

İstanbul seçimlerinin 23 Haziran’da tekrarlanmasını hayra yormak istiyorum. Nedeni 31 Mart seçimlerinde AK Parti adayı Binali Yıldırım da, CHP’nin proje adayı Ekrem İmamoğlu da kazansa idi, seçimler bir iki hafta konuşulup herkes işine bakacaktı. Lakin ileri ki yıllarda bizi çok büyük bir tehlike bekleyecekti!

Önceki seçimlerde İstanbullulara hatta tüm Türkiye’ye pıtırcık mimiklerini öne çıkararak şirin görünmeyi başaran CHP’nin proje adayının gerçek yüzünü göremeyecektik ve büyük bir olasılıkla da 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde reisimizin ve AK Parti’nin en büyük rakibi olacaktı!

Tabi bu sahte pıtırcık adayın yanı sıra Canan Kaftancıoğlu denen terörist kadının da gerçek yüzünü görmüş olduk.

Bunların dışında hem Fetullahçı Terör Örgütü’nün, hem Kandil’in (PKK) hem de diğer terör örgütlerinin açıktan destek verdiklerini duymayacaktık.

Bunun bir de dış güçler penceresi var! Yunanistan ve İsrail başta olmak üzere, ABD, İngiltere, Almanya, Belçika, Hollanda, Suriye gibi terör sevici ülkelerin de bu proje adayını desteklediklerini bir kez daha hatırlatalım.

Yunanistan demişken, CHP’nin proje adayının Yunancayı çok iyi bildiği ve son zamanlarda bu ülkeye defalarsa gittiği söyleniyor!!

Türkiye’nin düşmanı olan bir ülkeyle ne bağlantısı olabilir ki bu proje adayının?

Yoksa buralarla bir kan bağı mı var?

Bir başka ülke düşmanı CHP il başkanı terörist sevici Kaftancıoğlu’nun attığı tweetlere yapılacak yorumları sizlere bırakıyorum!

İşte Canan Kaftancıoğlu’nun tweetleri:

“Tayyip Erdoğan neredesin?, Allah belanı versin” Şimdiki sloganımız bu!

“Katil Devlet. Seri katil devlet hesap verecek”

“İnsanlık tarihi kadın ile başlar. İnsanlık kadına yapılanlarla kaybeder” demiş Sakine Cansız. Ve insanlık yine kaybetti.

15 Temmuz akşamı saat 23.12’de attığı tweet, “Alın size nur topu gibi bir mağduriyet daha”

İnandığınız Allah sizin de belanızı versin.

Kim şehit olmak istiyorsa olsun. Aptalca politikalar yüzünden ölen masum insanlara şehit diyerek ölümü kutsamaktan vazgeçin artık.

Eşinin bu paylaşımını RT yaptı, “7 dakika önce bu tabakta ¼ domuz vardı”

RT Allah belanı versin senin. Aç tazminat davasını alırsan boğazından helal lokma geçmiş olur sayemde! Zıvanadan çıkarttın iyice..

Sen “katil polis” yaz, sonra katilin polis olsun.

Yunan partizanlarına selam, yola devam.

Terörist sevici Kaftancıoğlu, attığı tweetlerin kendi partisini politikalarıyla ayrışmadığını da söylüyor.

Bu arada Kemal Kılıçdaroğlu ortalarda pek görünmüyor..

Teröristin önde gideni Canan Kaftancıoğlu kayıplara karıştı!

Kandil’in (PKK) TBMM sözcüleri Sezai Temelli, Pervin Buldan suspus!

Altı kalın puntolarla çizilecek ve gözden kaçmaması gereken bir başka önemli konu ise bu vatan düşmanları ilk kez gezi olaylarını kutlamadı..!!

Tüm bunlardan çıkartacağımız ders ise sahte role bürünen bu güruhu bir akıl yönetiyor ama Allah’ın izniyle o aklı da artık çökertmeye başladık.

Ne yaparlarsa yapsınlar, isterse bunların topu gelsin bu iş bitmiştir. Vatansever milletimiz, inşallah maskesi düşen bu azınlık alçaklara İslam Beldesi İstanbul’u teslim etmeyecek!!

selyus