Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Ağustos 2021

İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yumruklu saldırı

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu yumruklu saldırıya uğradı. Polis, olayın ardından kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Kavuncu, Bakırköy’de katıldığı bir televizyon programının ardından çıkışta bir kişi tarafından darp edildi.

SALDIRGAN OLAY YERİNDEN KAÇTI

Kavuncu, yumruklu saldırının ardından yere düşerken, saldırgan yaya olarak kaçtı. Olay yerine gelen polis ekipleri, inceleme yaptı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

KAVUNCU’DAN İLK AÇIKLAMA

Olay sonrası konuya dair açıklamalarda bulunan Kavuncu, “Öncelikle şunu söyleyeyim, iyiyim Allah’a şükür. Bir sıkıntım yok, problem yok. İpek hanımla yaklaşık 1 saat süren bir yayınımız vardı. Orada gündeme dair değerlendirmelerimizi yaptık. Programın ardından çıktık, Bakırköy ilçe başkanımız Ülkü başkanımızla kapının önünde bir mevzu hakkında konuşurken, ben anlamadım tabii ki, hiç fark etmedim de çok alçakça, çok namertçe, çok korkakça normal yürüyormuş süsü verip görmeyeceğim bir şekilde alçakça bir saldırı yapıldı” ifadelerini kullandı. Türkiye gazetesi

selyus