Kabaktepe, İstanbul’da devam eden ve duran metro inşaatlarına açıklık getirdi

Kabaktepe, İstanbul’da devam eden ve duran metro inşaatlarına açıklık getirdi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile birlikte Gayrettepe-Kağıthane-Eyüp (Göktürk)-İstanbul Havalimanı Metro Hattı test sürüşünü gerçekleştirdikten sonra bir açıklama yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin devam eden ve duran metro inşaatlarıyla ilgili bir görselde paylaşan Osman Nuri Kabaktepe, altı çizilecek bilgiler aktardı.

CHP’li İBB yönetimi maalesef eser üretmek yerine, mevcut işleri manipüle ederek kendileri yapmış gibi sunma gayretinde olduğunu belirten Başkan Kabaktepe, “Sevgili İstanbullular, kıymetli hemşehrilerim;

Bugün Gayrettepe-Kağıthane-Eyüp (Göktürk)-İstanbul Havalimanı Metro Hattı test sürüşünü gerçekleştirdik.

Bu mutluluk verici olaydan hareketle İstanbul’umuzun raylı sistemi hakkında sizlerle biraz muhabbet etmek istiyorum.

Öncelikle kadim şehrimiz İstanbul’da size hizmet etmenin derin bahtiyarlığını ve tarifsiz onurunu yaşadığımı ifade etmem gerekiyor.

Yaptığımız tüm çalışmaların yanı sıra birçok yalan ve manipülasyonla da mücadele ettiğimizi bilmenizi isterim.

Sizlerin güvenli ve konforlu ulaşımı için birçok proje gerçekleştirdik. Bu projeler arasında olan ve İstanbul’da aktif şekilde sizlerin hizmetinde bulunan raylı sistemlerin birçoğunun planlama ve yapım aşamasında emek verdik.

Hizmette yarışmak istediğimiz CHP’li İBB yönetimi maalesef eser üretmek yerine, mevcut işleri manipüle ederek kendileri yapmış gibi sunma gayretinde.

İstanbul’daki metro çalışmalarının önemli kısmı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız bünyesinde devam ederken, yapımı süren diğer raylı sistemler yine AK Parti döneminde başlanan projelerdir.

Bunların tümü, tamamlanmak ve İstanbulluların hizmetine alınmak yerine reklam aracı olarak kullanılmaktadır.

Unutmayın ki bu metrolar sizler için yapılmaya başlandı. Onlara harcanan emek ve bütçe size aittir.

Herkesin kadim şehrimiz İstanbul ve onun kıymetli sakinleri için çalışma mutluluğunu yaşamasını dileyerek, sizlerin huzurunda, CHP’li İBB yönetimine sesleniyorum.

Reklama ve manipülasyona harcadığınız eforu İstanbul ve İstanbullulara eser üretmek için harcayın.

Biz uzun yıllardır gerçekleştirdiğimiz sayısız projelere yenilerini eklemek için çalışmaya ve eser bırakmaya devam edeceğiz.

Hangi şartta olursa olsun Aziz İstanbul ve onun kıymetli sakinlerine hizmet etmenin gururunu yaşayacağız.”

selyus