Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 9 Eylül 2023

Kabaktepe, “İstanbul’un yeni sloganı şu; “Dünyada aynı anda en çok otobüs yanan şehir”

Esenyurt’ta AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca “Yeniden İstanbul” programı düzenledi. Programda konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP yönetimindeki İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepki gösterdi. AK Partili Kabaktepe, “İstanbul’un yeni sloganı şu; ‘Dünyada aynı anda en çok otobüs yanan şehir.’ Yani en çok metro yapan şehir değil. En çok otobüs yanan şehir. Bu hale gelmiştir. Hani artık İETT otobüslerine astığımız servis dışı levhasını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı 4 yılda başarmış. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) binasının önüne asmıştır. Artık İBB servis dışıdır.” ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yerel seçim çalışmaları çerçevesinde Esenyurt’ta “Yeniden İstanbul” programı düzenlendi. Program İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve AK Parti İstanbul Milletvekillerinin katılımıyla Esenyurt İlçe Başkanlığı önünde gerçekleştirildi ve ardından burada basın açıklaması gerçekleşti.

“İSTANBUL’UMUZ İNŞALLAH 2024 MART SEÇİMLERİNDE YENİDEN AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNE KAVUŞACAK”

Ekrem İmamoğlu’nun Kadir Topbaş’a ait olan “aynı anda en çok metro yapan şehir” sloganını kullandığını belirten Kabaktepe konuşmalarının devamında, “Büyükşehir belediye başkanının hoşuna gitmiş. Onu da kullanıyor. Kullansın. Bir problemi yok. Ama artık İstanbul’un yeni sloganı bu değil. İstanbul’un yeni sloganı şu, ‘Dünyada aynı anda en çok otobüs yanan şehir’ Yani en çok metro yapan şehir değil. En çok otobüs yanan şehir. Bu hale gelmiştir. Hani artık İETT otobüslerine astığımız servis dışı levhasını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı 4 yılda başarmış İBB binasının önüne asmıştır. Artık İBB servis dışıdır. Hizmet ve eser yoksunluğunu CHP döneminde yaşayan İstanbul’umuz inşallah 2024 Mart seçimlerinde yeniden AK Parti belediyeciliğine kavuşacak. İstanbul burada gereken cevabı bu ilgisizliğe, beceriksizliğe, başarısızlığa ve bu hizmet yoksunluğuna karşı gereken tavrı en güzel bir şekilde gösterecek. Esenyurt’ta güzel işlerimiz bakanlıkların da aracılığı ile devam ediyor. Türkiyemiz’in en büyük okul komplekslerinden birisi Esenyurt’umuzda yapılıyor. Hastane yatırımlarımız devam ediyor. Sporla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Biz halkımız için burada olmaya, halkımızla birlikte olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

selyus