Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Şubat 2024

Kadem Başkan gençlerle bir araya geldi, projelerini anlattı

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, öğrenci yurdunda kalan gençlerle bir araya geldi. Kadem Başkan programda gençlere yönelik projelerini anlattı.

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, “Şehrim İçin İlk Oyum, Gençliğim İçin AK Parti” programında gençlerle buluştu. Maltepe’de bulunan özel bir yurtta gerçekleşen programda gençlere yönelik projelerini anlatan Kadem Başkan, büyük ilgi gördü.

“ANADOLU YAKASININ EN BÜYÜK GENÇLİK VE SPOR MERKEZİNİ YAPIYORUZ”

Gençlere dokunacak projelere imza atacaklarını söyleyen Kadem Ekşi, “Çok güzel bir gençlik merkezini Cevizli’de gençlerimizin hizmetine sunacağız. Projelendirildi. Basketbol, tenis, okçuluk, yüzme gibi branşları içerisinde barındıran bir merkez olacak. E-5 kenarında 23 dönümlük bir arazi. Anadolu yakasının en büyük spor kompleksi olacak” ifadelerini kullandı.

Maltepe sahilinde Anadolu yakasının Atatürk Kültür Merkezi’ni inşa edeceklerini söyleyen Ekşi, bu alanda uluslararası etkinliklerin yapılacağını ve birçok sanat dalında kursların yer alacağını kaydetti.

“MALTEPE’DE YAPILACAK BOTANİK PARK, İSTANBUL’UN YENİ VİZYON PROJESİ”

Maltepe’de hayata geçirilecek Botanik Park projesinin gençlerin yeni cazibe merkezi olacağını ifade eden Ekşi, “Botanik Park İstanbul’un yeni cazibe ve çekim merkezi. 8.2 kilometrekare. 2 yıl sürecek. Burada spor alanları, koşu parkurları, çocuklar için ekolojik köyler var. Bu dev bir proje, çevreci bir proje. Bu proje İstanbul’un yeni vizyon projesi” dedi.

“MESLEK EDİNDİRME MERKEZİ SAYESİNDE GENÇLERE ALTIN BİLEZİK TAKACAĞIZ”

Gençler için meslek edindirme merkezi kuracaklarını belirten Kadem Ekşi, “Ben iş dünyasındayım. Meslek edindirme merkezleriyle gençlere altın bilezikleri takmamız lazım. Gençler diplomalarını alıyorlar ama sokağa işsiz çıkıyorlar. Onları meslek edindirme kursları ile, sektörel uzmanlık eğitimleri ile yılda 2 bin, 5 yılda 10 bin gencimizi iş dünyası ile buluşturacağız” şeklinde konuştu.

selyus