Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Şubat 2024

Kadem Ekşi, “İlçeden kentsel dönüşüm konusunda büyük bir seferberlik başlatacağız”

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, ilçede esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaflarla tek tek sohbet eden Ekşi, 31 Mart seçimleri için destek istedi. Ziyaretler sırasında esnafın şikayet ettiği konuların başında Maltepe’nin otopark ve trafik sorunları geldi. Esnafların şikayetlerini not alan Kadem Ekşi, çözüm yolları konusundaki fikirlerini anlattı. Ekşi, yeni dönemde yer altı otoparkları ile park sorunun önüne geçmek istediklerini söyledi.

Deprem mühendisi başkan adayı Kadem Ekşi’ye sorulan sorulardan biri de beklenen Marmara Depremi oldu.

Depreme hazırlığın birinci öncelikleri olduğunu vurgulayan Ekşi, ilçeden kentsel dönüşüm konusunda büyük bir seferberlik başlatacaklarını söyledi.

Kadem Ekşi, “Bu dönemde burada çok iş yapmamız lazım. Birinci önceliğimiz deprem, güvenli yaşam alanları. Bu işin bir şakası yok. Bu bir tercih değil zorunluluk. Bunu yapacağız” ifadelerini kullandı.

KADEM EKŞİ, ESNAFIN DERDİNİ DİNLEDİ

Cumhur İttifakı –AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, gün boyu esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Bağlarbaşı Mahallesi’nde esnafın derdini dinleyen Kadem Ekşi, Maltepe için projelerini anlattı. Ekşi esnaflardan daha güzel bir Maltepe için 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

Ziyaretler sırasında esnafın şikayet ettiği konuları not alan Kadem Ekşi, sorunların çözümü için çalışacağının sözünü verdi. Maltepe’nin trafik ve otopark sorununu çözeceğini söyleyen Ekşi, önceliklerinin ise depreme hazırlık ve kentsel dönüşüm olduğunu vurguladı.

selyus