Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YEREL YÖNETİMLER 3 Ekim 2022

Kadıköy Belediyesi’nden karakterine yakışan sinsice LGBT planı!

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ

Kadıköy Belediye Meclisi Ekim Ayı Meclis Toplantıları’nın 1. Oturumunda ilginç bir gelişme yaşandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grubu, meclise Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Şefliği kurulması teklifi getirdi. Teklifin ilk sayfasına baktığınızda anormal bir şey görülmüyor, ancak sayfayı çevirdiğinizde ile Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Şefliği cümlesinin içinde LGBT de var!

Ahlaksızca ve sinsi bir şekilde teklifi meclise getiren CHP zihniyeti, Şehit Aileleri ve Gazilere çok büyük saygısızlık yaptı.

Konuyu yakından takip eden ve Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’na tepki gösteren AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Avukat Fatih Kaya, “Bu hükmün, düzenlemeden çıkarılması için AK Parti Grubu olarak mücadele edeceğiz” dedi.

“TEKLİFTE “ŞEHİT YAKINLARI, GAZİ VE LGBTİ BİREYLER” TABİRİNİ YANYANA GETİRMEYE CÜRET EDEN BİR YÖNETİM VE BELEDİYE VAR”

Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan İlçe Başkanı Avukat Fatih Kaya, “Kadıköy Belediye Meclisine, Belediye Başkanı’nın “OLUR”ları ile Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Şefliği kurulması teklifi geldi.

Teklifi incelediğimizde, maalesef ki şehit ailelerinin, LGBTİ düzenlemesi için kalkan yapılmaya çalışıldığına şahit olduk. Teklifte “Şehit yakınları, Gazi ve LGBTİ bireyler” tabirini yanyana getirmeye cüret eden bir yönetim ve belediye var. Bu hükmün, düzenlemeden çıkarılması için AK Parti Grubu olarak mücadele edeceğiz.” İstanbul Takipte Haber Merkezi

selyus