Ana Sayfa EĞİTİM 3 Ekim 2022

Çekmeköy Belediyesi’nin ‘Eğitim Desteği’ için son başvuru tarihi 7 Ekim

Çekmeköy Belediyesi’nin üniversite sınavını kazanarak kaydını yaptıran öğrencilere vereceği 1000 TL eğitim desteği için son başvuru tarihi 7 Ekim 2022 Cuma günü olarak belirlendi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ağustos ayı içerisinde gençlerle paylaştığı müjdede YKS’yi kazanarak üniversiteye kaydını yaptıran gençlere 1000 TL eğitim desteği sağlanacağı müjdesini vermişti. Bugüne kadar yaklaşık 2 bin gencin başvuruda bulunduğu destek için son başvuru tarihi 7 Ekim 2022 Cuma günü olarak belirlendi.

Devlet, özel, vakıf fark etmeksizin üniversiteye yerleşen gençler; belirlenen tarihe kadar www.cekmekoy.bel.tr adresi üzerinden eğitim desteğine başvurmaya devam edebilecekler.

BAŞVURULARIN GEÇERLİLİK KAZANABİLMESİ İÇİN AŞAĞIDA HUSUSLARA DİKKAT EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR!

Bu hizmetten, 1 Ocak 2022 tarihinden önce Çekmeköy’de ikamet eden 2020-21 ve 2021-22 yılı mezunları faydalanabilecektir. Açıköğretim ve uzaktan eğitim öğrencileri başvuruda bulunamazlar.  Başvurunuzun kabulü için üniversiteye kayıt belgenizi mutlaka sisteme yüklemelisiniz. (Üniversite tercih belgesi ya da kazandı belgesi kabul edilmemektedir) Kayıt için; İkametgah belgesi, lise diploması ve üniversite kayıt belgesi gerekmektedir.

Başvuru linki: https://bit.ly/3dzkvCY

selyus