Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 30 Nisan 2015

Kadıköy Teşkilatında erken mesai

Seçim çalışmalarını yoğun tempoda yürüten AK Parti Kadıköy Teşkilatı, İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in önderliğinde sabahın erken saatlerinde Söğütlüçeşme’de İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Osman Poyraz, İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak ve kadın kollarının güçlü kadrosuyla birlikte seçmenle buluştu.

AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in önderliğinde Kadıköy’ü sıkı markaj altına aldı. Neredeyse günün 24 saati saha çalışmasında olan teşkilat, sabahın erken saatlerinde vatandaşa temas etmeye devam ediyor. Seçim stratejilerini çok iyi belirleyen ve hem İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak hem de İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Alemdar’la uyum içinde olan Başkan Şahin, Kadıköy seçmeninin nabzını her platformda tutmaya devam ediyor.

Son olarak ta Söğütlüçeşme Metro İstasyonu önünde İstanbul 1. Bölge Milletvekili ve Milletvekili Adayı Osman Poyraz, İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak ve kadın kollarının güçlü kadrosuyla birlikte seçmenle buluşan İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, vatandaşlardan aldığı olumlu tepkilerden yola çıkarak bu seçimlerden oldukça umutlu görünüyor.

Milletvekili seçimlerinde başarılı olacağının inancıyla sahada birçok alanda ekip çalışmalarını aralıksız yürüten Başkan Şahin, İl Başkanlığı ve 1. Bölge SKM’nin de tam desteğini arkasına alarak Kadıköy’de patlama yapması bekleniyor.

 

Etiketler:
selyus