Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 30 Nisan 2015

Çekmeköy’de fark ettiren çalışma

Çekmeköy Kurucu İlçe Başkanı ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı, yılların tecrübeli siyaset adam Şahmettin Yüksel’in de ekipte olduğu AK Parti Çekmeköy İlçe Teşkilatı, Üsküdar’ın sevilen yüzü, deneyimli siyaset adamı 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Mustafa Demiral ile dolu dolu bir seçim günü yaşadı.

AK Parti Çekmeköy İlçe Teşkilatı, Üsküdar’ın sevilen yüzü, deneyimli siyaset adamı 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Mustafa Demiral ile dolu dolu bir seçim günü yaşadı. Çekmeköy Kurucu İlçe Başkanı ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı, yılların tecrübeli siyaset adam Şahmettin Yüksel’in öncülüğünde başlayan seçim çalışmalarına Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Av. Akın İlhan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Zehra Erden, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Bural, belediye meclis üyeleri, ilçe ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ve mahalle teşkilatları destek verdi. Çok verimli geçen saha çalışmasında esnaf ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan ekibin morali bir hayli yüksekti.    

Yılların siyasetçileri 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Mustafa Demiral ile Çekmeköy Kurucu İlçe Başkanı ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı, Şahmettin Yüksel’in çok iyi bir ikili oldukları, ayrıca mükemmel uyum sağlayarak sahada yüksek performans gösterdikleri gözlerden kaçmadı. Bu ikiliye uyum sağlayan Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Av. Akın İlhan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Zehra Erden, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Bural ile diğer ekip, seçim çalışmalarına kolektif ekip mantığıyla çok önemli katkı sundular. Sabah erken saatlerde başlayan seçim çalışmaları günün ilerleyen saatlerine kadar yüksek tempoda devam etti.

Seçim çalışmalarını ikinci kez Çekmeköy İlçesinde gerçekleştirdiklerini belirten 1.Bölge Milletvekili Adayı Av. Mustafa Demiral, “Alemdağ mevkiindeki çalışmalarımızdan önce İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığının organize ettiği geniş katılımlı kahvaltı ve bilgilendirmeden sonra Aydınlar Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezini açtık. Güçlü ekiple birlikte ilçede çok verimli geçen bir çalışma yaptık. Çalışmalarımızda bize mihmandarlık eden ve güç veren herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Etiketler:
selyus