Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 5 Nisan 2018

Kadıköy teşkilatlarında duygulu gece

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı, 7 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan Kadıköy 6. Olağan İlçe Kongresi öncesi delegelerle bir araya geldi.

5 Nisan Perşembe günü Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmen Evi’nde gerçekleşen programa AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, İlçe Başkan Adayı Av. Aydoğan Ahıakın, Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak ve Gençlik Kolları Başkanı Erkan Alemdar katıldı. Delegelerin ilgi gösterdiği ve yoğun duygunun yaşandığı gecede mevcut başkan Şahin ile başkan adayı Ahıakın birer konuşma yaptılar.

AHIAKIN, BAŞKAN ŞAHİN’E HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Teşkilatları selamlayarak konuşmasına başlayan AK Parti Kadıköy İlçe Başkan Adayı Av. Aydoğan Ahıakın, “Dava arkadaşlığımızı, yol arkadaşlığımızı, hukukumuzu sonuna kadar koruyacağız. 1 Kasım seçimlerinde ve Referandum da İsa başkanımızla güzel çalışmalara imza attık. Son 3,5 yıldan beri Kadıköy’de İsa başkanımız alışılmışın dışında bir siyaset ve yeni fikirler üretti. Bizlerde daha önce Sivil Toplum Kuruluşlarında olan tecrübelerimizle Kadıköy teşkilatlarıyla beraber seçim çalışmalarını yürüttük. Kadıköy Evet Platformu’nda Kadıköy’e yakışır bir çalışma yaptık. İsa başkanımız gerçekten üstün performans göstererek başarılara imza attı. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.

“BÜYÜKLERİMİZİN KARARINA SAYGI DUYDUK”

Daha sonra söz alan ve “Her zaman söyledim, ömür boyu da söyleyeceğim, bir ferdi olmaktan her zaman gurur duyduğum Kadıköy teşkilatımın, büyük ailemin değerli mensupları hepiniz saygı ve sevgiyle selamlıyorum” diyerek konuşmasına başlayan AK Parti Kadıköy İlçe Başkan Av. İsa Mesih Şahin, “Bir haftadır bir süreç yaşıyoruz. İnşallah Cumartesi günü Kadıköy’de yeni bir süreç ve 6. Olağan Kongre’mizle yeni bir heyecanı yaşayacağız. Yeni süreç öncelikle partimiz, daha sonra Kadıköy ve hepimiz için hayırlısı olsun.

Bu yeni süreçte kaderimize razı olduk. Büyüklerimizin kararına saygı duyduk. Ve olanda hayır varır dedik.

Yaklaşık bir hafta önce yeni başkan adayımız, Aydoğan Ahıakın kardeşimiz genel merkezimiz tarafından aday olduğu açıklandı. Ben Aydoğan kardeşimizi tebrik ediyorum. İnşallah ekibiyle birlikte Kadıköy’de iyi şeyler yapar ve bizde onlara elimizden gelen desteği veririz” diye konuştu.

 

 

selyus