Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Mart 2015

Kadıköy’ün AK Kadınları büyük bir aile

Kadın Kolları İlçe Başkanı İnci Akbulak öncülüğünde ilçe delegelerine teşekkür amaçlı düzenlenen kahvaltı programına yoğun bir katılım yaşandı. Programa, ayrıca AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Gülsüm Karslı, Kadıköy Belediye Meclis Üyesi Barçin Kayaman ile İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Saniye Çoban’da katıldı.

AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları, Başkan İnci Akbulak öncülüğünde 5. Olağan kongre delegeleri 18 Mart Çarşamba Günü Zübeyde Hanım Öğretmen Evinde kahvaltı programında buluştular.

İlçe delegeleri için kongre sonrasında teşekkür amaçlı düzenlenen kahvaltı programına yoğun bir katılım yaşandı. Programa, ayrıca AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin katıldı.

Çanakkale Zaferinin 100. Yıldönümüne denk gelen programda şehitlerimiz de rahmet ve şükranla anıldı.

“SİZİNLE GURUR DUYUYORUM”

Programda bir konuşma yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, Ben, kongrede gösterdiğiniz gayret ve özverilerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Özelliklede, kongrenin başından sonuna kadar salonda olmanız Kadıköy’e artı kattı. Bizler İstanbul İl Kadın Kollarının önemli bir lokomotifiyiz. Onun için sizinle gurur duyuyorum. Öte yandan Çanakkale Zaferimizin 100. Yıl dönümünü tebrik eder, tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim” dedi.

“KADIN KOLLARINDAN HER DAİM MEMNUNUZ”

Daha sonra söz alan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Sözlerime Çanakkale Zaferinin 100. yılını kutlayarak başlarken, tüm Şehitlerimize de Rabbimden rahmet diliyorum. Kadıköy Teşkilatı olarak kadın kollarından dünde memnunduk, bugünde memnunuz, yarında memnun olacağız. Kadın kollarımızın deneyimli başkanı İnci ablamız il kadın kolları kongresinde divana seçilerek ayrıca gururumuz oldu. Ben hepinizi gayretlerinizden dolayı tebrik ediyor, ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiğiniz içinde teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Etiketler:
selyus