Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 10 Aralık 2015

AK Kadınların genişletilmiş toplantısı

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Genişletilmiş Toplantısına Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam’da katıldı. Başkan İffet Polat’ın Genel Merkez Yönetimine geçmesi nedeniyle toplantının duygusal geçtiği gözlendi. Göreve geleli kısa bir zaman olmasına rağmen kadınlara sevgi tohumları aşılayan Başkan Polat’ın ekibi tarafında çok sevildiği gözlerden kaçmadı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam İstanbul’da. İstanbul İl Başkanlığında genişletilmiş kadın kolları toplantısına katılan Başkan Çam, Başkan İffet Polat başta olmak üzere il kadın kolları yönetimine ve ilçe kadın kolları başkanlarına seçim boyunca gösterdikleri özverili çalışmaları ve elde ettikleri başarıdan dolayı teşekkür etti. Ayrıca 39 ilçe kadın kolları yönetimleri ile mahalle kadın kolları ekiplerine teşekkür ettiğini özellikle belirtti. Çok faydalı ve etkili geçen toplantıda kadınlar görüşlerini beyan ettiler.

Kısa zamanda çok şeyler yapan ve İstanbul’da kadınların nasıl etkili siyaset yapabileceğini bizzat icraatlarıyla ortaya koyan Başkan Polat, kendi yönetimini ve ilçe başkanlarını çok sevdiği konuşmalarından anlaşılıyordu. İstanbul’daki ekibine hem anne, hem abla, hem de çok iyi bir başkanlık yapan Polat, görevinin başında daha henüz bir yılı bile doldurmamasına rağmen İstanbul’da adeta kadınların saygıyla ve sevgiyle bahsettiği bir isim olma başarısını gösterdi.

Öte yandan 1 Kasım Seçimlerinde il kadın kolları, ilçe kadın kolları ve mahalle kadın kolları İffet Polat başkanlığında rekorları alt üst ederek tarihi bir başarıya imza attılar.

Biz de İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak başkanlığından itibaren yakından takip ettiğimiz ve haberlerini yaparak naçizane destek vermeye çalıştığımız Başkan İffet Polat ve ekibini önümüzdeki süreçte de takip etmeye devam edeceğiz. 

selyus