Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Haziran 2015

Kadir Topbaş Üsküdar Belediyesi’nde

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in davetlisi olarak belediye binasına gelerek mecliste kendisini dinleyenlere hitap etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı’nın, 7 Haziran Genel Seçimleri’nde vatandaşı sandık başına gitmeye teşvik etmek için düzenlediği ‘Sensiz Olmaz’ temalı etkinliğe katıldıktan sonra Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in davetlisi olarak belediye binasına gelerek mecliste kendisini dinleyenlere hitap etti.

Program burada tamamlandıktan sonra Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci ve milletvekili adayları Başkan Hilmi Türkmen’in davetlisi olarak Üsküdar Belediyesi’ni ziyaret ettiler.

KADİR TOPBAŞ BELEDİYE MECLİSİ’NDE KONUŞTU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar Belediyesi ziyaretinde Meclis Salonu’na geçerek kendisini dinleyenlere hitap etti. Konuşmasında yerel yönetimlerin Türkiye’nin ilerlemesinde hayati önemi olduğunu belirten Kadir Topbaş, “Kula kul olmayın. Saygıyı sadece işinize gösterin. İşinizi güzel yapmak en büyük erdemdir” diyerek belediyecilik deneyimleri paylaşarak başarıya giden yolda tavsiyelerde bulundu.

Kadir Topbaş konuşmasının ardından Başkan Hilmi Türkmen ile birlikte delegelerin olduğu bölüme geçerek gazetecilere poz verdi. Meclis ziyareti sonrası CHP Grubu’na kısa bir ziyarette bulunan Topbaş sonrasında AK Parti Grup Odası’na girerek bir süre sohbet etti. Daha sonra Belediye binasını gezen Kadir Topbaş’a Üsküdar Belediyesinin yaptığı ve inşaatı devam eden projeler hakkında bilgi veren Başkan Türkmen maketler üzerinde inşaatların yerlerini gösterdi.

Üsküdar Belediyesi ziyaretini Başkan Hilmi Türkmen’in makam odasında kahve içerek tamamlayan Kadir Topbaş, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri de kırmadı.

 

Etiketler:
selyus