Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Haziran 2015

Sensiz olmaz!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Başkan Dr. Selim Temurci’nin öncülüğünde “Sensiz Olmaz” kampanyasını başlatarak, İstanbulluları, 7 Haziran’da sandığa gidip geleceklerine sahip çıkmaya çağırdı.

Yeni ve her alanda daha güçlü bir Türkiye, barış, kardeşlik ve adalet için “Sensiz Olmaz” diyen AK Parti İstanbul İl Başkanlığımız, İstanbulluları seçimde oy kullanmaya ve geleceğine sahip çıkmaya davet ettiği kampanyanın tanıtımını Üsküdar’da gerçekleştirdi.

İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, aralarında Osman Can, Hüseyin Yayman, Mustafa Demiral, Şeyma Yıldırım Döğücü, Ravza Kavakçı, Osman Boyraz’ın da bulunduğu İstanbul Milletvekili Adayları, İBB Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, 1. Bölge SKM Başkanı İsmail Yıldız, il yürütme ve yönetim kurulu üyeleri ile teşkilat mensuplarının katıldığı programın ilk bölümünde, Salacak sahiline kurulan platformda konuşmalar yapıldı.

“MİLLETİMİZ HER ŞEYİ GÖRÜYOR”

Üsküdarlıların ve basın mensuplarının yoğun ilgisi ile gerçekleştirilen tanıtım programında bir konuşma yapan İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “Seçimlere sayılı günler kaldı, 6 altın günümüz var. Çok farklı, değişik bir seçim kampanyası geçirdik. Birlikte yol yürümekten bile utanan kesimleri, bu seçim kampanyasında İstanbul’un her yerinde birlikte gördük. Aslında milletimiz her şeyi görüyor. İstanbul’da eline saz alıp, Güneydoğu’da milleti silahla tehdit edenleri de gördü. ‘Biz bu ülkenin kurucusuyuz’ diyen CHP’nin, paralel örgütün ve DHKPC’nin arkasına nasıl takıldığını da milletimiz gördü. Yine milletimiz kıblesini şaşıranları da gördü. Bu söylediğim şeyleri bizlere yaşatanlara, milletimiz Allah’ın izniyle en güzel cevabı 7 Haziran sonuçlarıyla verecektir. Biz İstanbul’a güveniyoruz. İstanbul’un sevgisine güveniyoruz. 7 Haziran akşamı bütün İstanbul teşkilatları olarak İstanbul’dan başarıyla çıkacağımıza yürekten inanıyoruz.” dedi.

KULLANILACAK HER BİR OY KUTSALDIR

Konuşmasında “Sensiz Olmaz” kampanyasını anlatan İl Başkanı Temurci, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu ülke bir daha 14 yıl öncenin karanlık Türkiye’sine geri dönmeyecekse, bu tekerlek bir daha tersine dönmeyecekse, bu kirli ittifaklar yerle bir olacaksa, ‘Sensiz Olmaz’ çok önemlidir. Bu seçim, sadece 13 yıllık kazanımlarımızın test edileceği bir seçim değildir. Bu seçim, Türkiye’nin 2023, 2053, 2071 vizyonu için, gençlerimiz için, geleceğimiz için, davamız için ve İstanbul sevdamız için çok önemlidir. İstanbullu kardeşim, sensiz olmaz. Mutlaka ve mutlaka sandığa gitmelisin, oyunu kullanmalısın. Kullanılacak her bir oy kutsaldır. Çocuklarımızın yarınlarını birlikte kurmak için sandığa gitmeliyiz. Biz AK Parti’yiz; 9 seçimdir hep millete giden, milletin sözünü baş tacı yapan ve milletin iradesine sahip çıktığı için her seçimden zaferle çıkan AK Parti’nin mensuplarıyız. Biz sandığı severiz. Çünkü sandık demokrasidir, sandık milletin kendisidir diyoruz. Sandıktan çıkacak sonuç; bize oy versin ya da vermesin kıymetlidir, milletin iradesinin yansımasıdır. Bizim siyasi terbiyemiz, duruşumuza bu yakışır. İstanbul buradayım diyorsa, bu gücü, bu nefesi her yerde hissettirelim. Millet bugüne kadar yapılan kirli ittifaklara 7 Haziran’da yeter artık diyecek. Biz İstanbul sevdalıyız ve en güçlü selamı yine İstanbul verecektir.”

“DEĞERLİ İSTANBULLULAR, BU YÜRÜYÜŞ SİZSİZ OLMAZ”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, programda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Türkiye’nin geleceğini birlikte oluşturma adına başlattığımız yürüyüşün yeni bir noktasındayız. Ülkemizde çok şeyler değişti. Yarınlarımızın çok daha farklı olması için geleceğe birlikte yürüyoruz. Demokrasinin vazgeçilmez unsurları siyasi partilerdir. Siyasi partilerimiz yurttaşlarımızdan yetki istemektedirler. Geçmişte siyasi partilerin bu yetkiyi nasıl kötüye kullandığını bilen milletimizin, Anadolu insanının ‘biz de varız’ demesiyle AK Parti kuruldu ve iktidar oldu. Ülkemizde devrim niteliğinde değişiklikleri hep beraber yaşadık ve yaşıyoruz. Bu kazanımların geri düşmemesi için, geleceğe daha emin adımlarla yürümek için, dünyada varlığımızı güçlü bir Türkiye ile hissettirmemiz için bir daha AK Parti demeliyiz. Türkiye’nin kaderinin masaya yatırıldığı, istikrarın oylandığı bu seçimler sizsiz olmaz değerli İstanbullular, bu yürüyüş sizsiz olmaz. İnanıyorum ki 8 Haziran’da yeni güzelliklerin kapısı milletimize açılacaktır.”

ARKADAŞINIZI, MAHALLELİNİZİ, AKRABANIZI GÖTÜRÜP OY KULLANMAYA MECBUR EDECEKSİNİZ

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, 7 Haziran seçimlerine çok az kaldığını ve Türkiye’nin kaderinin tayin edileceği bir seçime doğru gidildiğini belirterek, “Seçimler öncesinde yapılan bu projenin çok önemli. Çünkü tam takır bir hazine, tam takır bir Merkez Bankası, 70 Cente muhtaç bir Türkiye’ye tekrar geri dönmek istemiyorsak sensiz olmaz. Gerçekten yollarıyla, duble yollarıyla, pırıl pırıl hastaneleriyle, belediyecilik hizmetleriyle iftihar etmek istediğimiz bir Türkiye’ye ulaşmak istiyorsak yine sensiz olmaz. İnşallah askeri darbenin bir mahsulü olan bu anayasayı, sivil bir anayasayla değiştirmek için anayasayı değiştirecek bir çoğunluğa sahip olacağımızdan da endişemiz yok. Ama bunlar için iki şart var. Bir tanesi mutlaka ve mutlaka oyunuzu kullanmanız. Sadece kendi oyunuzu kullanmanız yeterli değil. Arkadaşınızı, mahallelinizi, akrabanızı götürüp oy kullanmaya mecbur edeceksiniz. Onları zorlayacaksınız. İnşallah bu kampanyayla bu duyarlılığı da daha da güçlendireceğiz.” şeklinde konuştu.

“SİZ YAKTIRMAYA DEVAM EDİN, BİZ YAPTIRACAĞIZ”                  

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Boğaz Köprüsü’nü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ve üçüncü köprüyü yaptırtmak istemeyen bir anlayışla “Bunlar yapılsın, bu memleket yükselsin” diyen anlayış arasında 133 saat sonra bir seçim yaşanacağını söyleyerek, şöyle devam etti: “Kemal Kılıçdaroğlu, ambulans yakanların alnını öpmüştü hatırlıyorsunuz. Recep Tayyip Erdoğan’ın dize getirildiğini söylemişti o konuşmasında. Siz diyeceksiniz ki ‘Sen kim, Recep Tayyip Erdoğan’ı dize getirmek kim’. Oyunuzu vereceksiniz, ‘Dize öyle getirilmez, bak dize böyle getirilir’ diyeceksiniz. Tabii o ambulans yaktırır da, o itfaiye aracı yaktırır da, diyaliz aracı yaktırır da, hastaneleri yaktırır da Demirtaş geri durur mu? Onun gençleri ondan az mı kalacak? ‘Gidin siz de yakın’ dedi hatırlıyorsunuz. Hem yaktırdı, hem öldürdü. Siz sandığın başına gidip diyeceksiniz ki ‘Siz yaktırmaya devam edin. Biz yaktırmayacağız, biz yaptıracağız. Yakanlara, yıkanlara karşı ‘Sensiz Olmaz’ kardeşim.”

Törende bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in “Bir tek oydan ne çıkar deme. 7 Haziran’da sandığa git, oyunu mutlaka kullan. Geleceğine sahip çık. “SENSİZ OLMAZ “ dedi.

Konuşmaların ardından, protokol sahilden Üsküdar Ahmediye Meydanı’na doğru yürüdüler ve vatandaşları selamlayarak, kampanya broşürü ile karanfil dağıttılar.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

AK Parti’de tarihi buluşma

AK Parti’de tarihi buluşma

selyus