Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Aralık 2016

Kartallı AK Kadınlar Halep’e yardım elini uzattı

AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği “Halep’e Yardım Eli Uzatıyoruz” çalışması, mahalle teşkilatlarının yoğun katılımı ve özverisiyle gerçekleşti.

AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Halep’e yardım kampanyası başlattı. AK Kadınların yardım çalışması, özellikle çocukları soğuk kış şartlarından korumaya yönelik mont, ayakkabı, kışlık giysi, çorap ve yiyecek un gibi temel ihtiyaçların bir araya getirilmesinden oluşuyor, mahallelerden toplanan ihtiyaç malzemeleri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından kolilenerek taşınmaya hazır bir hale getirildi.

AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Zerrin Armutcu, “Yaşanan dramın herkesi derin bir üzüntüye boğduğunu belirterek: “Suriyeli kardeşlerimiz için ülkemizde gösterilen destek ve çabayı ümmetin ve tüm dünyanın örnek alması gereken onurlu bir duruş olduğunu özellikle belirtmek istiyorum. Suriyeli kardeşlerimizin bir daha böyle acılar yaşamaması, mağduriyetlerinin bir an önce bitmesi ve bu insani krizin sona ermesi temennisiyle yardım kolilerini yola çıkarıldık.” dedi. 

Haber: Songül Güneş / Kadın Kolları Tanıtım Medya Birim Başkanı 

selyus