Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Ocak 2016

Kartallı kadınlar sevgilerini ilmek ilmek dokuyor

AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanlığı “Sevgimizi ilmek ilmek dokuyoruz” “Onlar üşümesin diye atkı ve bere örüyoruz” sloganlarıyla muhacir çocuklara atkı ve bere örmeye devam ediyor.

“Sevgimizi ilmek ilmek dokuyoruz” “Onlar üşümesin diye atkı ve bere örüyoruz” sloganlarıyla kampanya ya yoğun destek veren AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanlığı arı gibi atkı, bere üretmeye devam ediyor. İlçe Kadın Kolları Başkanı Zerin Armutçu’nun öncülüğünde başlayan ve hem ilçe kadın kolları ekibi hem mahalle kadın kolları teşkilatları harıl harıl örmeye devam ediyor. Başkan Armutçu’nın büyük gayretleri ile devam eden kampanya ya katılmak isteyen duyarlı hanımlar, Kartal İlçe Başkanlığına uğrayabilirler.

Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın yürüttüğü kampanya 29 Ocak Cuma gününe kadar devam edecek.

Bu hassas ve duygusal kampanya ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Zerin Armutçu, “Sevgimizi dualarla ilmek ilmek dokuyoruz.  Asitane Vakfının öncülüğünde başlatılan bu çalışmanın bir parçası olmak çok kıymetli. Kartallı kadınlar olarak dilimizde ki dualarımızı kardeşlerimize ördüğümüz bere ve atkılarla ulaştırabileceğimiz için ayrıca mutluyuz. Tüm değişimleri kadınlar başlatır. Kadın elinin değdiği dünya iyilikle hayırla iyileşecektir” dedi. 

selyus