Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 8 Ocak 2016

Hasan Can’a bir ödül daha..

Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen Yılın Yıldızları Ödülleri, 14. kez sahiplerini buldu. Gençlerin basın, medya, sanat ve iş dünyası gibi birçok alanda yılın en iyilerini seçtiği törende, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can “Rektörlük Özel Ödülü”nün sahibi oldu.

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen ve Marka Tescil Belgesi ile tescillenen Yılın Yıldızları ödülleri, 14. kez sahiplerini buldu. Medya, basın, sanat ve iş dünyasından birçok ünlü ismi, öğrenci ve akademisyenlerle bir araya getiren ödül töreni Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Öğrenciler tarafından 32 kategoride yılın en iyilerinin seçildiği ödül töreni, Tanem Sivar’ın sunumuyla gerçekleşti.

BAŞKAN HASAN CAN’A REKTÖRLÜK ÖZEL ÖDÜLÜ

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek’in açılış konuşmasıyla başlayan ödül töreninde, 5 bin öğrencinin oylarıyla belirlenen ödüller; sinema, tiyatro, müzik, edebiyat, medya, iş dünyası gibi pek çok alanda sahiplerini buldu.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can “En Prestijli Öğrenci Ödülü” olarak anılan Yılın Yıldızları Ödül Töreni’nde “Rektörlük Özel Ödülü”nün sahibi oldu. Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği kültür ve sosyal sorumluluk projeleri, eğitime verdiği destek ve üniversitelerin gelişimine yaptığı katkılardan dolayı “Rektörlük Özel Ödülü”ne layık görülen Başkan Hasan Can adına,  Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan teslim aldı.

selyus