Ana Sayfa DIŞ POLİTİKA, İÇ POLİTİKA 5 Mart 2020

Katil Esed’in Türkiye temsilcisi Kemal Kılıçdaroğlu, Şam’a davet edildi!

Katil Esed’in bir numaralı gazetecisi Nidal Sabeh, “Müttefikimiz CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu Şam’da misafir etmek istiyoruz!”

Türkiye, Suriye’de 34 Türk askerinin şehit edilmesinin ardından ‘Bahar Kalkanı’ kapsamında sürdürdüğü operasyonlarını devam ettirirken Esed’in bir numaralı medyacısı olan Nidal Sabeh, Kılıçdaroğlu’nu Şam’a konuk etmek üzere davet etti. Sabeh, “Türk muhalefetinin lideri, yani müttefikimize binlerce selam olsun. Onu Şam’da misafir etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Esed’in medyadaki önemli temsilcilerinden olan Sabeh, İmamoğlu’nun belediye başkanı olması üzerine ‘zafer bizimdir’ paylaşımı yapmıştı.

Türkiye, Suriye’de 34 Türk askerinin şehit edilmesinin ardından ‘Bahar Kalkanı’ kapsamında sürdürdüğü operasyonlarını devam ettirirken Esed’in bir numaralı medyacısı olan ve Kılıçdaroğlu’nu konuk etmek istediklerini ifade eden Nidal Sabeh, Kılıçdaroğlu’nu Şam’a konuk etmek üzere davet etti.

Türk muhalefetinin lideri yani müttefikimize binlerce selam olsun. Onu Şam, Abu Dabi, Kahire ve Mekke’de misafir etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

selyus