AK Parti Milletvekili Çamlı, CHP’li Engin Özkoç’u iltifat yağmuruna tuttu..!!

Çamlı, “FETÖ eniği, bu FETÖ iti, dondan düşen bu adi, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Cumhurbaşkanına buradan öyle galiz şeyler söylemiş ki bu onursuz.… Bu karaktersizle ilgili, bu haysiyetsizle ilgili koşulsuz Türkiye Büyük Millet Meclisindeki bütün oturumların hepsinde yalan söyleyen, provokasyon yapan, tahrik eden bu FETÖ eniği ile ilgili gereği neyse yapılmalı! Bu sözler yutulmaz! Bu adam bunun bedelini muhakkak ödemeli! Nasıl ödemeli? Nasıl ödemeli ise ödemeli..!!”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup konuşmasında İdlib ile ilgili tutumundan dolayı CHP’yi eleştirdi. Erdoğan’ın açıklamalarına yanıt vermek için basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Engin Özkoç ağza alınmayacak ifadeler kullandı. Ağır hakaretlerle Erdoğan’ı hedef alan Engin Özkoç’a, AK Parti’den ve sosyal medyadan tepki yağdı.

Özkoç’a bir tepkide AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’dan geldi. Çamlı’nın Özkoç’a tepkisi yenilir yutulur cinsinden değildi!

“BEYNİ ÜÇÜNCÜ SINIF MEYHANENİN LEŞ GİBİ LAVABOSUNDAKİ SÜNGERE DÖNMÜŞ BU PİSLİK GEREKLİ CEVABI ALMALI”

“Tam da birlik ve beraberliğe sonsuz ihtiyacımızın olduğu, bir hakimin idam kalemini kırması gibi, birlik ve beraberliğin kalemi kırıldı. Bu milletin iradesinin yansıdığı mecliste hiçte hoş olmayan şeyler yaşıyoruz.” diyen Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, “Bunlardan bir tanesi, FETÖ eniği, kasetle göreve gelen genel başkanın meclisteki ayaklarından birisi, biraz önce burada bir konuşma yapmış. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin seçilmiş Cumhurbaşkanı, Reisicumhurumuza, Devlet Başkanımıza bu meclisin kürsüsünde bu kadar galiz, aşağılık bir şekilde sövmesi kabul edilebilir bir şey değil. Bunu yürekler almaz..!!

Afedersiniz bu FETÖ eniği, bu FETÖ iti, dondan düşen bu adi, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Cumhurbaşkanına buradan öyle galiz şeyler söylemiş ki bu onursuz.…

Bu karaktersizle ilgili, bu haysiyetsizle ilgili koşulsuz Türkiye Büyük Millet Meclisindeki bütün oturumların hepsinde yalan söyleyen, provokasyon yapan, tahrik eden bu FETÖ eniği ile ilgili gereği neyse yapılmalı!

Bu sözler yutulmaz! Bu adam bunun bedelini muhakkak ödemeli!

Nasıl ödemeli? Nasıl ödemeli ise ödemeli..!!

Burası hukuk devletidir. Nizam, düzen vardır. Nizam, düzen içerisinde neyse bu yapılmalı. Beyni üçüncü sınıf meyhanenin leş gibi lavabosundaki süngere dönmüş bu pislik gerekli cevabı almalı!”

selyus