Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 21 Temmuz 2017

Katilden kahraman olmaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 15 Temmuz gecesi suikast düzenlemek isteyen Fetullahçı Terör Örgütü’nün 44’ü tutuklu 47 hainin yargılanmasına Muğla 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam ediliyor. Dün duruşmaya üzerinde “Kahramanlar Ölümsüzdür” yazılı tişörtle gelip şehit yakınlarımız ve gazilerimiz başta olmak üzere tüm halkımıza hakaret etmeye çalışan Gökhan Güçlü’ye 15 Temmuz Derneği üyeleri bugün ellerinde taşıdıkları “KATİLDEN KAHRAMAN OLMAZ!” pankartıyla en güzel cevabı verdi.

FETÖ davaları üzerinden yeni bir operasyon tezgahlayan örgüt üyeleri halkımızın sinir uçlarına dokunmak için elinden geleni yapıyorlar. Bir yandan vatandaşlarımızı galeyana getiren kıyafetler giyerken, bir yandan da mahkeme salonlarına girmek istemeyerek AİHM başta olmak üzere batı basınına yeni oyunlarını pazarlamaya çalışıyorlar.

Bugüne kadar yargılama süreçlerinde sükuneti elden bırakmayan halkımızı bundan sonra da FETÖ’nün oyunlarına karşı dikkatli olmaya davet ediyoruz. “Kahramanlar Ölümsüzdür” tişörtüyle mahkemeye çıkarılan sanığa, duruşmaya gelene kadar müdahale etmeyenler hakkında gerekli işlemlerin bir an önce yapılmasını istiyoruz.

Tüm halkımızı FETÖ Davalarını yakından takip etmeye ve hainlere gereken cevabı vermeye çağırıyoruz.

İlginizi çekebilir

PKK’lı o gazete kapatıldı!

PKK’lı o gazete kapatıldı!

selyus