Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 12 Mayıs 2017

Kavurmacı yurt dışına mı kaçtı!

FETÖ’e ile bağlantısı olduğu iddia edilen, İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı, yurt dışına kaçtığı söyleniyor.

Fetullahçı Terör Örgütü ile üst düzey bağlantısı olduğu iddia edilen Ömer Faruk Kavurmacı ile ilgili geçen hafta nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği sağlık raporlarını incelemeden tahliye kararı vermişti.

Yanlıştan dönülüp yeniden içeri alınacağı konuşulan ve gündemin birinci sırasına oturan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Kavurmacı’nın şu an nerede olduğu bilinmiyor!

Başkan Topbaş, Pensilvanya’da vatan haini, başterörist Gülen’e komşu malikane alan damadı Kavurmacı için Amerika’da yatırım yaptığını ifade etmişti. Acaba Ömer Faruk Kavurmacı malikanesine mi gitti..!! 

Yapılan araştırmalar neticesinde Kavurmacı’nın yurt dışına kaçtığı iddia ediliyor. Vatandaşlar, konuyla ilgili net bir bilgi için Adalet Bakanlığı’ndan açıklama bekliyor.

KAVURMACI VE DİĞERLERİNİN İDDİANAMESİ

İddianamede, firari şüpheliler Fethullah Gülen, Rıza Nur Meral ve Mustafa Muhammet Günay hakkında “Anayasal düzeni değiştirmeye teşebbüs ve TBMM’yi ve Hükümeti yıkmaya teşebbüs” suçlarından 3’er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenirken, aralarında Ömer Faruk Kavurmacı da bulunuyor. 

selyus