Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 29 Ocak 2019

Kemal Kılıçdaroğlu, “Aykurt Nuhoğlu başarısız bir belediye başkanıdır”

Parti Meclisi toplantısında Kılıçdaroğlu’nun, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu için “Özür dileyerek söylüyorum ama benim gözümde başarısız bir belediye başkanıdır” dediği belirtildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında yaklaşık 12 süren Parti Meclisi toplantısında İstanbul, İzmir, Muğla ve Mersin’in ilçe adayları konusunda sert tartışmalar yaşandı. Toplantıda yaşanan tartışmalar hem örgütlerde hem de PM üyelerinde istifalara neden olurken, Genel Merkez’in getirdiği listede çok sayıda aday CHP Parti Meclisi’nden geçemedi.

Özellikle Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, başarısız olduğu için oylamadan çıkamadığı iddia edilirken, daha vahim bir oylama ise hala mahkemeleri devam eden ve her an hapisi boylaması beklenen Battal İlgezdi, büyük kavga ve tartışmaların ardından Parti Meclisi toplantısında bir oy farkla yeniden aday gösterilmesi yönünde karar çıktığı iddia ediliyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu için “Özür dileyerek söylüyorum ama benim gözümde başarısız bir belediye başkanıdır” dediği belirtildi.

Kılıçdaroğlu da çok nankör çıktı! Sözde adalet yürüyüşünde her türlü araç gereç, yiyecek içecek ihtiyacını karşılayanların başında Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu geliyordu, bu konuda çok başarılı olmasına rağmen uyduruk bir bahaneyle başarısız göstererek Parti Meclisini etkileyen Kılıçdaroğlu’nun beyninin arkasında Nuhoğlu’nun Muharrem İnceye destek vermesi yatıyor…

 

selyus