Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 29 Ocak 2019

Şeyma Döğücü, “Sancaktepe’yi Sancaktepelilerle birlikte yöneteceğiz”

Şeyma Döğücü, “Kentin burada yaşayanlarla birlikte yönetilmesi gerektiğine inanan bir insanım. Sancaktepe’yi Sancaktepelilerle birlikte yönetmeyi düşünüyorum. Bunu yaparken de ilçe ve mahalleler için yapacağımız bazı projelerle ilgili mini referandumlar yapmayı düşünüyorum. Daha açıkçası bu dönem gönül belediyeciliğini hayata geçirerek kenti birlikte yöneteceğiz”   

AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Av. Şeyma Döğücü, Anadolu Yakası Yerel Basın Mensupları ile bir araya geldi. Sancaktepe’de bir mekanda gerçekleşen basın buluşmasına AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Sefanur Akça da katıldı. Önce bir açılış konuşması yapan ve ardından da basın mensuplarının sorularına cevap veren Şeyma Döğücü, altı çizilecek projelerinden bahsetti…

Döğücü ayrıca Sancaktepe’ye iki dönem Belediye Başkanlığı yapan İsmail Erdem’in ilçeye çok şey kattığını, önemli hizmetleri olduğunu ve kendisine teşekkür ettiğini belirtti.

DÖĞÜCÜ SÜREKLİ İSTİŞARE EDİYOR

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle aday gösterildiğini ifade eden Döğücü, “Aday gösterildiği günden bu yana Sancaktepe’de dere tepe demeden geziyoruz. İlçemizin bir çok dinamikleriyle görüştük. Bu görüşmeler esnasında ilçemizin durumunu da analiz ettik. Bizde önümüzdeki yerel seçimlere gerek projelerimiz anlamında gerekse yapacaklarımız anlamında çalışmalarımızı hazırlarken bir taraftan da ilçemizi karış karış geziyoruz. Esnaflarımızla, muhtarlarımızla, sokaktaki vatandaşlarımızla görüşüp istişarelerde bulunuyoruz. Yine Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelerek onların görüşlerini alıyoruz” dedi.

“BİZİM BAŞARIMIZ SİYASET YAPAN KADINLARIN BAŞARISI OLACAKTIR”

Şeyma Döğücü, “Şahsen Sancaktepe’de inşallah bir ilki gerçekleştireceğim. Cumhurbaşkanımızın verdiği bu görevin bir misyon olduğunu düşünüyorum. Kadınların siyasette yer almalarının önünü açtığı bir misyon olduğuna inanıyorum. Bu duruş ve bakışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sancaktepe’de bizim kazanacağımız başarı, aynı zamanda siyaset yapan kadınlarında başarısı olacaktır diye düşünüyorum. Yerel siyasete de kadın elinin değeceğinin ve başarıyı yakalama yolunda da çok iddialıyız. Tabi bu başarıyı da gönüllere girerek elde edeceğiz. Öncelikli hedefimiz gönüllere girmek olacaktır” diye konuştu.

“SANCAKTEPE’Yİ SANCAKTEPELİLERLE BİRLİKTE YÖNETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM”

Projelerden bahseden Döğücü, “İlçede sıfır atıkla ilgili yapacağımız çalışmalar olacak. İlçeler arasında yüksek binaları olmayan ve yeşili fazla olan bir konumdayız. Önümüzdeki süreçte bunu sürdürmenin gayreti içinde olacağız. İlçemizin genç nüfusu çok. Gençlerimize yönelik projelerimize daha fazla ağırlık vereceğiz. Onların fikirlerini alabileceğimiz merkezler oluşturacağız. Şehircilik anlamında hayallerimiz var. Biraz daha kalplere dokunacağız. Biraz daha şeffaf olmaya çalışacağız. Biraz daha vatandaşlarımızla ve personelimizle hemhal olmaya çalışacağız. Daha yakın duracağız. Çünkü ben belediyecilikte kentin burada yaşayanlarla birlikte yönetilmesi gerektiğine inanan bir insanım. Sancaktepe’yi Sancaktepelilerle birlikte yönetmeyi düşünüyorum. Bunu yaparken de ilçe ve mahalleler için yapmayı düşündüğümüz bazı projelerle ilgili mini referandumlar yapmayı düşünüyorum. Daha açıkçası bu dönem gönül belediyeciliğini hayata geçirerek kenti birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

 

selyus