Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Mayıs 2017

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan EVET diyenler hakaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Evet diyen de hayır diyen de bizim için aynıdır. Biz, 80 milyon vatandaşımızı kucaklıyoruz” derken, CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Bütün baskılara rağmen bu ülkenin seçmeni sandığa gitti ve yarısı demokrasiden yana tavır koydu.” diye konuştu.”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, evet diyenlere dolaylı yoldan hakaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise, “Evet diyen de hayır diyen de bizim için aynıdır. Biz, 80 milyon vatandaşımızı kucaklıyoruz” diyor.

TBMM’de CHP Grup Toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, “Bütün baskılara rağmen bu ülkenin seçmeni sandığa gitti ve yarısı demokrasiden yana tavır koydu.” diye konuştu.”

KILIÇDAROĞLU, PARTİ İÇİNDE MUHALEFET YAPMAK İSTEYENLERİ DE KOVMAKLA TEHDİT ETTİ

Kılıçdaroğlu, grup toplantısında sert bir ses tonuyla “Demokrasi mücadelesini yeni başlatacağız. Verilen mücadele demokrasi tarihimizin en önemli kilometre taşlarından biridir. Bütün baskılara rağmen bu ülkenin seçmenlerinin yarısı sandığa gitti ve demokrasiden yana tavır koydu. Bu değeri koruyacağız. Parti içi mücadeleye imkan vermeyeceğim, gerekirse partiden kovacağım.” dedi.

selyus