Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Mayıs 2023

Kurum, “Fatih’in torunları olarak, Fethin 570. yıl dönümünde hep birlikte Türkiye Yüzyılı’nı başlatacağız”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle Pendik’te Koliva konserinde gençlerle bir araya geldi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum gün içerisinde AK Parti ilçe teşkilatlarına ziyaretlerde bulundu. Pendik ilçe teşkilatında partililer ile bir araya gelen Kurum burada yaptığı konuşmanın ardından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle Pendik’te düzenlenen Koliva konserinde gençlerle bir araya geldi.

“İLK DEFA OY KULLANACAK KARDEŞLERİMLE BİRLİKTE BU ZAFERİ MÜHÜRLEYECEĞİZ”

Pendik’te Koliva konserinde konuşan Bakan Kurum, “19 Mayıs 1919’da ecdadımızın göstermiş olduğu milli iradeyi; sizler de 14 Mayıs seçim günü aynı ruhla gösterdiniz. Türk istiklalini korumaya ben de varım dediniz. 14 Mayıs gecesi elde ettiğimiz başarının mimarları sizlersiniz. Ben her birinize teşekkür ediyorum. İnşallah; 28 Mayıs günü ilk defa oy kullanacak kardeşlerimle birlikte bu zaferi mühürleyeceğiz, perçinleyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızı rekor bir oyla destekleyeceğiz. Fatih’in torunları olarak, Fethin 570. yıl dönümünde hep birlikte Türkiye Yüzyılı’nı başlatacağız” dedi.

“İŞLERİ BAŞINDA DURMAK YERİNE İL İL GEZENLERE MİLLETİMİZ SANDIKTA TOKADI VURMUŞTUR”

Pendik AK Parti ilçe başkanlığında konuşan Kurum, “İşlerin başında durmak yerine il il gezenlere, üstlerine vazife olmayan işlere kalkışanlara, milletimiz sandıkta tokadı vurmuştur. Film çekip sosyal medyadan yayınlamayı icraat sayanlara bu seçimde gereken cevabı vermiştir. Hamdolsun bu seçimde de algı değil hakikat kazanmıştır. Bizim milletimizin gönlünde yatan aslan her zaman sayın Cumhurbaşkanımız olmuştur” ifadelerini kullandı.

selyus