Mahir Ünal, “olmak” için değil, “yapmak” için iktidara geldik”

Mahir Ünal, “olmak” için değil, “yapmak” için iktidara geldiklerini vurgulayarak, “Bu çok önemli bir ayrım. Biz görev ve sorumluluk alarak bu aziz millet için bir şeyler yapmak üzere iktidara geldik, bir şeyler yapmak üzere görev ve sorumluluklar üstlendik, bir şeyler olmak için değil.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Sakarya İl Başkanlığını ziyaret ederek burada teşkilatlara bir konuşma yaptı.

Ünal, kongre sürecinin başladığını hatırlatarak, “Kırılmadan, incinmeden bizim makam ve mevki olarak değil, görev ve sorumluluk olarak gördüğümüz işlerde bazı illerde kongrelerle beraber bir bayrak değişimi, bir nöbet değişimi gerçekleşiyor. Bu aslında yenilenmenin ve tabii yenilenirken de teşkilatlarda görev ve sorumluluk alarak tecrübe ve deneyim edinmiş arkadaşlarımızın da daha başka görevlerde değerlendirilmesi anlamına geliyor.” diye konuştu.

Ünal, “olmak” için değil, “yapmak” için iktidara geldiklerini vurgulayarak, “Bu çok önemli bir ayrım. Biz görev ve sorumluluk alarak bu aziz millet için bir şeyler yapmak üzere iktidara geldik, bir şeyler yapmak üzere görev ve sorumluluklar üstlendik, bir şeyler olmak için değil. Biz bu yola çıkarken büyük işler yapmak için çıktık. Bunları yaptık mı? Yaptık.” ifadelerini kullandı.

selyus