Maltepe’de AK Parti hazımsızlığını pankartlardan çıkartıyorlar!

Maltepe’de AK Parti hazımsızlığını pankartlardan çıkartıyorlar!

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı tarafından asılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama pankartı kesildi. Hemen yanı başında duran CHP’li Maltepe Belediyesi’nin afişine dokunmayıp, sadece AK Parti’nin afişinin kesilmesi Maltepe’ye yakışmadı.  

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi, göreve geldiği günden bu yana üç kademe ve mahalle teşkilatlarıyla birlikte her gün üstüne koyarak başarılı çalışmalara imza atması birilerini yine rahatsız etmişe benziyor.

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı tarafından asılan 29 Ekim Cumhuriyet kutlamaları pankartı kesildi. Bunun üzerine AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi bir açıklama yaptı.

Art niyetliler tarafından afişleri kesenlere sosyal medyadan ironi yaparak cevap veren AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi, “Birilerine verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı onur duyuyoruz” dedi.

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada ise “Yine afişlerimize ve emeğimize tahammülsüzlük! Cumhuriyeti kendi tekelinde gören ve başkasına yaşam hakkı tanımayan bu zihniyeti kınıyor, bu zalimce davranışları Maltepe kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.”

selyus