Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 2 Mart 2022

Mansur Yavaş, 3 yıldır Ankaralılara kanserli borulardan su içirdiğini itiraf etti!

Altındağ Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclis Üyesi Sinan Burhan, 3 yıldır Ankaralılara kanserli borulardan su içiren ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı yerden yere vurdu!

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NI GÖREVE DAVET EDİYORUZ!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentin ana arterlerindeki köprülere Belediye Başkanı Mansur Yavaş imzalı “Kanserojen su boruları yenileniyor” açıklamalı billboardlar astı. Billboardlardan birinin önüne giden Altındağ Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, burada ABB Başkanı Mansur Yavaş ve ekibini çok set bir dille eleştirdi.

Pespayeye bir billboardın önünde olduğunu söyleyen Sinan Burhan, bura şu açıklamayı yaptı: “Mansur Yavaş diyor ki “Kanserojen su boruları yenileniyor”. Yani Ankara’da su boruları kanser üretiyor. Sayın Mansur Yavaş diyor ki biz bu boruları yeniliyoruz. Peki 3 senedir kanserli borulardan Ankaralılara su mu içiriyorsunuz? Daha önceki yönetimi kötülemek adına ‘su borularını yeniliyoruz.’ Niye 3 sene beklediniz? Ankaralı kanserli borulardan su mu içsin? Bu bir rezalettir! Bu bir pespaye siyasettir!

selyus