Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 5 Nisan 2019

Mazbatayı alan Türkmen, “Artık bütün Üsküdarlıların Belediye Başkanıyım”

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bugün itibariyle mazbatamızı almış bulunuyoruz. Artık Üsküdar Belediye Başkanı sıfatımızla bize oy veren, oy vermeyen bütün Üsküdarlıların belediye başkanı olarak huzurlarınızdayız” diye konuştu. 

Mart’ın sonu Üsküdar’a bahar geldi. 31 Mart Yerel Seçimlerinde rakiplerini geride bırakan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçe Seçim Kurulu’na giderek yeni dönem için hak ettiği mazbatasını aldı ve oradan da Üsküdar Belediyesinin önüne gelerek kendisini bekleyen kalabalık toplulukla buluştu.

Mazbata törenin de AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan da hazır bulundu.

“ÇOK BEREKETLİ BİR 5 YILI GERİDE BIRAKTIK”

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdarlıların alanı doldurduğu törende kendisinden önceki belediye başkanlarını saygıyla yad ederek konuşmasına başladı.

Başkan Türkmen, “Bu görevlerin hepsi geçici. Aslında geçici olan görevlerimizle birlikte ömrümüzde geçici. Hayat fani, göz açıp kapayıncaya kadar vakit geçiyor. Geriye doğru 5 yıla şöyle bir baktığımızda diyoruz ki: ‘ne kadar da hızlı geçti’. Çok hızlı, çok zor ama hamdolsun çok bereketli bir 5 yılı geride bıraktık. Bu 5 yıllık süre içerisinde hamdolsun kalıcı eserler kazandırmanın huzurunu, mutluluğunu yaşıyoruz. Allah güzel eserlerin devamını yapmayı hepimize nasip etsin. Seçimlerde Üsküdarlılara ve vaad ettiysek fazlasını yapacağız” dedi.

İlginizi çekebilir

Esra Albayrak Akademi Nisa’da

Esra Albayrak Akademi Nisa’da

selyus