Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 26 Eylül 2016

Mazlum milletlerin, bu ümmetin sesi ve nefesini kesmeye çalıştılar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “’Bizden önceki yaptıklarınızı bize yapamayacaksınız, buna müsaade etmeyeceğiz’ diyen bir Recep Tayyip Erdoğan buldular karşılarında. Erdoğan bu milletin sesidir ve nefesidir. Mazlum milletlerin, bu ümmetin sesi ve nefesidir. O nefesi kesmeye çalışmışlardı aslında, hesapları tutmadı.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret etti. Ataş, buradaki ziyaretinde yaptığı konuşmada: “Bizden önceki Türkiye’ye ne istedilerse yaptırmışlardı, yine öyle olsun istediler. Fakat AK Parti döneminde adam gibi duruş sergileyen, ‘Bizden önceki yaptıklarınızı bize yapamayacaksınız, buna müsaade etmeyeceğiz’ diyen bir Recep Tayyip Erdoğan buldular karşılarında.”

FETÖ’nün, TSK’nın içerisinde asker kıyafetine bürünmüş hainler ile darbe girişimine kalkıştığını hatırlatan Ataş, şunları kaydetti:

“Onların bir planı vardı ama Allah’ın da bir planı vardı. O gece yüreğinde vatan, millet, bayrak sevgisi taşıyan herkes sokaklara indi. Aslında o gece millet olma özelliğimizi bir kez daha yeniden hatırladık. 15 yıldır Türkiye’nin kaydettiği ilerleme, gelişme, kalkınma karşısında istediklerini elde edemediler. Bizden önceki Türkiye’ye ne istedilerse yaptırmışlardı, yine öyle olsun istediler. Fakat AK Parti döneminde adam gibi duruş sergileyen, ‘Bizden önceki yaptıklarınızı bize yapamayacaksınız, buna müsaade etmeyeceğiz’ diyen bir Recep Tayyip Erdoğan buldular karşılarında. Erdoğan bu milletin sesidir ve nefesidir. Mazlum milletlerin, bu ümmetin sesi ve nefesidir. O nefesi kesmeye çalışmışlardı aslında, hesapları tutmadı. Erdoğan’ı bu millete, ümmete bağışladığı için Allah’a ne kadar dua etsek azdır. Hangi oyunları yaparlarsa yapsınlar, bu ülkeye korku salmaya çalışsınlar, 15 Temmuz gecesi bir kez daha Kurtuluş Savaşı veren bu millet başkomutanının başını vermeyecektir.”

selyus