Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Nisan 2015

Mehmet Genç’ten kendine yakışan açıklama…

İstanbul Teşkilatlarının özünden gelen bir marka ismi olan güzel insan Mehmet Genç, aday adaylığı süreci ve açıklanan milletvekili listeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İstanbul Teşkilatlarının beyefendisi, Kutlu Dava’nın köklü ismi Mehmet Genç, İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylığı ve açıklanan aday listeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladığı günden bu yana yakından mercek altına aldığımız ve bu süreçte her zaman tevekkül ettiğine şahit olduğumuz güzel insan Mehmet Genç’e bundan sonraki yaşamıyla ilgili “Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.” diyoruz..

MEHMET GENÇ’İN AÇIKLAMASI:

Saygıdeğer dostlarım;

Bildiğiniz üzere AK gönüllerin bir müntesibi olarak; AK Parti’den İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı idim.

Bugün; milletimizin umudu, birlik ve beraberliğin teminatı AK Partimiz İstanbul’da hizmet verecek Milletvekilleri listesini açıkladı. Listeye giren dava arkadaşlarıma can-ı gönülden başarılar dilerim. Her biri birbirinden değerli Milletvekili adayı arkadaşlarımızın dava sadakati, birikimi ve tecrübeleriyle Ülkemizi 2023 hedefine ulaştıracaklarına hiç şüphemiz yoktur.

Allah’ın izni, milletimizin desteğiyle AK Parti olarak kurucu genel başkanımız ve şuanda Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın çizmiş olduğu istikamet doğrultusunda ‘‘Yeni Türkiye’’ hedeflerine doğru kararlılıkla ilerlemeye devam edecek, inşallah 400 Vekilimizi meclise göndereceğiz. 400 Vekil demek Büyük Türkiye demektir. Medeniyetimizin yeniden ihya ve inşası demektir.

Bugün;

2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda; daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye inşa etmek için, Bilge dava adamı Başbakanımız Sn. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu öncülüğünde bu hedeflere durmadan yorulmadan aynı heyecan ve azimle koşar adım gitme zamanıdır.

Bu süreçte siz değerli dostlarımızın ve milletimizin hayır duası ve desteği yolumuzu aydınlatıp, bize ışık tuttu. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Her şey geleceğimizin teminatı çocuklarımız için, Milletimiz için ve Yeni Türkiye için Durmak Yok! Yola Devam…

 

Etiketler:
selyus