Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Nisan 2015

Beykoz Kadın Kolları rekora koşuyor

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı kampanya ya hızlı başladı. İlçe Kadın Kolları, Başkan Gaye Zayıf’ın öncülüğünde, İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın başlattığı İstanbul’da hedef 202.000 üye kampanyasının ilk gününde 150 üye yaparak 40 günde İl Kadın Kolları Başkanlığının istediği 10 bin rakamını yakalamak için rekora doğru koşmaya başladı.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın başlattığı İstanbul’da hedef 202.000 üye kampanyasına Beykoz hızlı başladı. Yaptıkları örnek çalışmalarla her zaman adından söz ettiren Beykoz İlçe Kadın Kolları ekibi, 27 Mayıs’a kadar sürecek olan üye kampanyasında İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın istediği 10 bin rakamını yakalamak. Beykoz’da İlçe Kadın Kolları Yönetiminin toplantısı olmasına rağmen kısa zamanda 150 üye yapıldı. Mahallelerde yapılan bu çalışmalara Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Adem Sefer, Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, ilçe kadın kolları yürütme ve yönetim kurulu üyeleri ile kadın kolları mahalle başkanları ve mahalle teşkilatı katıldı.

“HEDEFLERİ BÜYÜK OLAN BİR TEŞKİLATIZ”

İl Başkanlığı tarafından başlatılan üye kampanyasında Beykoz ilçesine 4000 üye düştüğünü ifade eden Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “İstanbul’da hedef 202.000 üye kampanyasında üstümüze düşen görevi inşallah fazlasıyla yerine getireceğiz. Bizde üç kademede ayrı gayrı yok, bir bütün olarak çalışıyoruz. Onun için bize düşen rakamı fazlasıyla aşacağımızı düşünüyorum. Bu arada İl adın Kolları Başkanlığımızın bizden istediği sayı ise 10 bin. Tabii bizler hedefleri büyük olan bir teşkilatız. Bildiğiniz gibi Beykoz İlçe Teşkilatında sadece kadın üye sayısı 17 binin üzerinde. Güçlü kadromuzla bu 10 bin rakamının da üstesinden gelmeye çalışacağız” dedi.

Etiketler:
selyus