Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 21 Kasım 2015

Mehmet Genç’ten Türkmen hassasiyeti

Türkmen Dağı’nda oluk oluk akan Müslüman kanına daha fazla dayanamayan Mehmet Genç, tüm insanlığı Bayır Bucak Türkmenlerine sahip çıkmaya çağırıyor.

Günlerdir Esed, Rusya ve İran’ın yoğun bomları altında kalan Bayır Bucak Türkmenleri için üzüntülerini dile getiren İstanbul’un tanınan yüzü, İlbeyliler Dernek Başkanı Mehmet Genç, Müslüman Alemine ve tüm insanlığa seslendi.

Türkmen Dağı’nda oluk oluk Müslüman kanı akıyor, ey milletim, ey ülkem niye sessiz diyen Mehmet Genç, “500 yıldır Suriye’nin Akdeniz’e açılan koridorunda İslam’ın Bayraktarlığını yapan Bayır Bucak Türkmenlerimiz Esed, Rus ve İran denklemindeki yeni Haçlı zihniyetinin katliamına maruz kalıyor. Bütün müstekbirler sessiz, bütün zalimler el ovuşturuyor bunu anladık. Küfür tek millet. Tabi İran gibi Münafıklar her zaman münafıklığını yapıyor.

Ya bizler..

Sivil Toplum kuruluşlarımız..

Kanaat Önder’lerimiz ..

Yardım kuruluşlarımız..

Aylan Kurdi’nin minik cesedi sahile vurmuş insanlık insanlığından utanmıştı. Bugün de Türkmen yavruları denizde değil ama Türkmen Dağında barbarların bombaları altında can veriyor.

Aylan Bebek için kıyama kalkan Ey Dünya haydi Bayır Bucaklı bebekler içinde kıyama kalkalım.

Bir zulüm varsa elimizle düzeltelim. Elimizle gücümüz yetmiyorsa dilimizle düzeltelim. O’nada gücümüz yetmiyorsa hiç olmazsa kalbimizle buğz edelim.

Bugün Bayır Bucak’ın İslam Sancaktarlarına sahip çıkma zamanıdır.” 

selyus