Mehmet Tevfik Göksu, “Ekrem İmamoğlu illüzyon siyaseti yapıyor!”

İmamoğlu’nu algı ve yalan siyaseti yaptığını belirten İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, “Şu anda illüzyon siyaseti, intihal siyaseti, karartma siyaseti, yalan siyaseti! Bir algı operasyonu yapmak istiyorlar.”

Beyaz Tv kanalı 7. Gün programında Pınar Işık Ardor gündemdeki tüm konuları canlı yayında masaya yatırdı! 7. Gün’ün bu haftaki canlı yayın konuğu Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu oldu.

“MADEM GİTMEDİ, HABERİ YOK, KÜLÜR DAİRE BAŞKANI VE KÜLTÜR AŞ. GENEL MÜDÜRÜNÜ GÖREVDEN ALSAYDI!”

Şeb-i Arus etkinliğinde yüce Kur’an-ı Kerim’i Türkçe olarak okumasına gelen tepkilerden sonra İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun pişkin açıklamalarına sert ifadelerle tepki gösteren Tevfik Göksu, “Milletin baktığı yönle CHP’nin baktığı yön çok farklı. Şeb-i Arus törenine madem katılmadı haberi yok, o zaman Kültür Daire Başkanını görevden alsaydı. Kültür AŞ. Genel Müdürünü görevden alsaydı.

Göksu, Ekrem İmamoğlu’nun algı operasyonu yürüttüğünü ifade ederek, meclisteki sorularını yanıtlamadığını söyledi.

İBB VE İMAMOĞLU’NDAN METRO ALGISI!

İmamoğlu’nu algı ve yalan siyaseti yaptığını belirten Göksu, Şu anda illüzyon siyaseti, intihal siyaseti, karartma siyaseti, yalan siyaseti! Bir algı operasyonu yapmak istiyorlar. Buraya gelirken gördüm, “10 metro hattı geliyor” diyorlar. El insaf ya… 10 metro hattı bizim zamanımızda zaten başlamış, devam ediyor. 18 kilometre metro yaptık diyor. Mahmutbey-Mecidiyeköy metrosunu yaptık diyor. Ya insan bu cümleleri söylerken gerçekten biraz utanır. Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattının test sürüşünü 201 yılında biz yaptık.

“ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN 25 YIL, KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN İSE 20 YILDA BOTÇU BİTMEDİ”

Mehmet Tevfik Göksu, Türkiye’de en çok borcu olan belediyelerin Ankara ve Kocaeli olduğunu söyledi. Melih Gökçek’in 25 yılda Ankara Büyükşehir Belediyesinin borçlarını bitiremediğini, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ise 20 yıldır CHP’nin bıraktığı borcu bitiremediğini ifade eden Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni de bu noktaya getireceklerini ifade etti. Kaynak: Beyaz Tv

selyus