Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Ekim 2015

Mehmet Hüsrev Çekmeköylü gençlerle buluştu

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Hüsrev, Çekmeköy Rizeliler Derneği (ÇERİDER) Gençlik Kolları’nın organize ettiği vekil gençlik buluşmasına Çekmeköylü gençlerle buluştu.

Çekmeköy Rizeliler Derneği (ÇERİDER) Gençlik Kolları Başkanlığı’nın organize ettiği vekil gençlik buluşmasına AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Hüsrev katıldı. Çekmeköylü genleri biraraya getiren ÇERİDER Gençlik Kolları, bu tür toplantıları gelenek haline getirmeye karar verdi. Çekmeköy Rizeliler Derneği Başkanı Neşegül Çiftçi ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda Milletvekili Adayı Mehmet Hüsrev Türkiye üzerinde oynanan oyunlar konusunda uyarılarda bulundu. Buluşmada yeni dönemde gençler için neler yapacaklarını ve hayata geçirilecek projeleri anlatan Mehmet Hüsrev son günlerde yaşanan terör olaylarına değindi.

Toplantıya AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Hüsrev, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk, Çekmeköy Rizeliler Derneği Başkanı Neşegül Çiftçi, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkan Yardımcıları Ahmet Sandıkçı ile Lokman Durul, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Furkan Köse, AK Parti Çekmeköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Bural, İlçe Özel Kalem Metin Kazancı, dernek yönetim kurulu üyeleri ve Çekmeköylü gençler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Çekmeköy Rizeliler Derneği Başkanı Neşegül Çiftçi, “Gençlerle ve siz misafirlerimizle beraber olduğumuz için onur ve gurur duyduğumuzu söylemek isterim… Derneğimizin gençlik kollarının düzenlediği etkinliklere her zaman destek vereceğiz. Ben bu vesileyle hemşerimiz vekil adayı Mehmet Hüsrev beye ve diğer adaylara başarılar diliyorum” dedi.

“TERÖR SADECE TÜRKİYE’NİN DEĞİL, DÜNYANIN SORUNUDUR”

ÇERİDER Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği programda gençlere seslenerek terörün sadece Türkiye’nin değil, dünyanın sorunu olduğunu kaydeden AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Hüsrev, bu ülkeyi yıllarca sağ-sol diye ayıranların son yıllarda Türk-Kürt ayrımına gittiklerini ifade etti. Hüsrev, “Ne yaparsa yapsınlar kardeşlik bağımızı koparamayacaklar. Terör sadece bizim sorunumuz değil. Yakın dünya siyasi tarihine baktığımızda İngiltere’de İra, İspanya’da Bask Bölgesi, Amerika’da 11 Eylül’de yaşanan terör ve Ortadoğu’da yaşanan terör olayları. Terör yakın zamanda dünyanın sorunu olmuş. Türkiye’de maalesef terör belasıyla uzun yıllardır mücadele ediyor” diye konuştu.

“KARDEŞLİK BAĞIMIZI KOPARAMAYACAKLAR”

Milletvekili Adayı Mehmet Hüsrev konuşmasını şöyle sürdürdü, “80’li yıllarda 5 bin üniversite öğrencisi yaşanan terör olaylarında sokaklarda öldü. 80’li yıllarda PKK terörü ülkenin başına bela oldu. Türkiye büyük bir kararlılıkla mücadeleye devam ediyor ve sonuna kadar bu mücadele sürecek. AK Parti’nin üçüncü iktidar döneminde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dönemin Başbakanı iken ‘Bu terör belasından kurtulmak için gerekirse baldıran zehri olsa içeceğim’ demişti. Bu kararlılığımız hala devam ediyor. Bu ülkeyi yıllarca sağ-sol diye ayıranlar son yıllarda Türk-Kürt ayrımına gittiler. Bu ayrımı kabul etmiyoruz. Ne yaparsa yapsınlar kardeşlik bağımızı koparamayacaklar. Bizim kadim bir beş bin yıllık Türk geleneğimiz var. Ne bu kardeşliği, ne de bu huzuru bozamayacaklar.” Dedi.

“BU ÜLKEYE SAHİP ÇIKACAKSINIZ”

Terör ile mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurgulayan Milletvekili Adayı Mehmet Hüsrev, “Siz gençlerin desteğiyle bu sorunu çözeceğiz. Bu ülkeye sahip çıkacaksınız. Çünkü bu topraklardan başka gidecek yerimiz yok. Bizim üzerimizde oynanan oyunları görün” diye konuştu. Hüsrev, konuşmanın ardından gençlerden gelen soruları yanıtladı ve onlara AK Parti Seçim Beyannamesi’nde yapılacak yeni projelerden bahsetti.  Kaynak; ÇERİDER Gençlik Kolları

selyus