Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 30 Nisan 2023

Meral Akşener, kendisini FETÖ’cu, faili meçhulcü ve PKK’lı ilan edenlere “Ulan manyaklar” diye cevap verdi!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisine yönelik yapılan eleştirilere cevap verdi. Meral Akşener, kendisini ateist, kafir, FETÖ’cü, faili meçhulcü ve PKK’lı ilan edenlere “Ulan manyaklar” diye söze başlayarak cevap verdi.

MERAL AKŞENER’E YAPILAN ELEŞTİRİLERİN BAZILARI

28 Şubat postmodern darbesinin yapıldığı dönem vesayetle işbirliği yaptığında İçişleri Bakanı olan Meral Akşener, o dönem başörtüsü ile ilgili yaptığı bir açıklamada 28 Şubat kararları için ‘Uygulanması gerektiğine gönülden inanıyorum, kıyafet yasası da uygulanacak’ demişti.

Meral Akşener ayrıca: 15 Temmuz işgal girişiminden önce de defalarca “Yurtta sulh cihanda sulh” kelimelerini kullanmış, daha sonra ise “Ben başkan olacağım” demişti. Akşener’in yaptığı propaganda FETÖ’cülerin kendilerine verdiği “Yurtta Sulh Konseyi” ismiyle büyük benzerlik taşıyor..

Yine Anıtkabir ziyaretine giden Meral Akşener, “Atatürk’ü anmak ve imanımızı tazelemek için buradayız.” diyerek dinden çıkmıştı.

Tabi sonrasında tövbe edip iman tazelediyse kazanan kendisi olmuştur.

“MERAL AKŞENER’İN KONUŞMA ÜSLUBU: ‘ULAN MANYAKLAR’”

Meral Akşener, “Ya arkadaş FETÖ’cü oldum, PKK’lı oldum. Aynı anda hem FETÖ’cü, hem ateist, bir de kafir ilan ettiler. Ben ki hacıyım, 7 yaşından beri 5 vakit namaz kılarım. Beni kafir ilan ettiler. Aynı anda FETÖ’cü, kâfir, PKK’lı…

Ama Diyarbakır’a gittiğim zaman, Urfa’ya Van’a gittiğim zaman da faili meçhulcü ilan ettiler. Ulan manyaklar! Hem ateist, hem kafir, hem FETÖ’cü hem faili meçhulcü, hem de PKK’lı olunur mu? Siz işte kafayı böyle yediniz.”

selyus