Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 29 Ocak 2021

Metin Külünk, ‘İl Başkanı görevi var mı?’ sorusunu cevapladı…

Ne Konu Bakımından programının konuğu olan ve programı yürütenlerin “İl başkanlık koltuğunda değişiklik olması durumunda görev alacak mısınız?” sorusunu cevaplayan Metin Külünk, ”Sayın Cumhurbaşkanımızın lider olarak bize resmi anlamda bir ihtiyacı varsa çağırır der ki Metin geç. Ama ben hiçbir şekilde öyle kongre adaylığı falan yapmam.”

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı için ismi sıkça konuşulmaya başlanan AK Parti eski Milletvekili Metin Külünk, resmi görev tebliğ edilip edilmeyeceği ile ilgili sorulan soruya cevap verdi.

Gazeteciler.com’un Youtube kanalında yayınlanan Ne Konu Bakımından programında Muhammet Affan Polat ve İsmail Emre Gümüş’ün konuğu olan Metin Külünk’ün açıklamaları şu şekilde: ”Sayın cumhurbaşkanımızın lider olarak bize resmi anlamda bir ihtiyacı varsa çağırır der ki Metin geç. Ama ben hiçbir şekilde öyle kongre adaylığı falan, öyle bir şey yapmam. Ben bir kere aday oldum. 2009… Orada söyleyeceğim sözlerin hepsini yüksek sesle söyledim. Her şeyin bir nezaketi ve usulü vardır. Sayın Cumhurbaşkanımız çağırır Metin gel geç, derse şerefle terimizin son damlasına kadar bu uğurda koşarız” dedi. Kaynak: gazeteciler.com

selyus