Metin Külünk, “Parti kadrolarındaki gevşeme Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a zarar veriyor!”

AK Parti eski İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Açılan makas ney? Milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımızı ayrı bir yerde tutuyor AK Parti’yi ayrı bir yere koyuyor” diyerek AK Parti kadrolarındaki bu gevşemenin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a zararı dokunduğunu dile getirdi.”

AK Parti’nin eski İstanbul 1. Bölge Milletvekillerinden olan ve hala AK Parti bünyesinde çalışmalarına devam eden Metin Külünk, Gazeteci Serdar Arseven’in youtube kanalına verdiği röportajda, AK Parti kadrolarında en üst kademeden en alt kademeye kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘güçlü lider’ profilinin getirdiği konforu yaşandığını ve bu anlamda AK Parti’de bir takım insanların Cumhurbaşkanı Erdoğan’a zarar verdiğini anlattı.

“SOKAK BİZİMLE ALAKALI NE DÜŞÜNÜYOR?”

Külünk, “AK Parti teşkilatlarında, Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir lider profiliyle yol yürümenin rahatlığı var. Bu bir rahatlık oluşturuyor. Bu çok güçlü bir lider, bütün bu süreçleri tek başına taşıyor.’ Dolayısıyla kadroların bir kısmında, tamamında değil, bir konfor haline geliyor bu. Oysa AK Parti teşkilatlarının Cumhurbaşkanımızın dışındaki bütün arkadaşların, bunu bütün kademeler için söylüyorum, AK Parti teşkilatlarındaki bütün arkadaşlarımızın bulundukları mahalde, “sokak bizimle alakalı ne düşünüyor?” sorusunu sorup cevabını almalı” dedi.

“AK PARTİ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA ZARAR VERİYOR”

Konuşmasına devam eden Metin Külünk, “O bizim Tayyip diyen, canı yanan ve Sayın Cumhurbaşkanımızın omuzlarındaki yükün farkında olan ve ancak bulunduğu noktada dua ve dikkatiyle o yükten alabilen o insanın söylediği, “AK Parti Sayın Cumhurbaşkanımıza zarar veriyor.” Cümlesi maalesef ama maalesef gerçek oluyor. Bir zarar fotoğrafının hızla ilerlediğini görüyoruz. Ki bunu 24 Haziran seçimlerinde makasın hızla açıldığını gördük 31 Mart seçimlerinde bu makas daha da açıldı. Ve 23 Haziran seçimlerinde daha da açıldı. Açılan makas ney? Milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımızı ayrı bir yerde tutuyor AK Parti’yi ayrı bir yere koyuyor” diyerek AK Parti kadrolarındaki bu gevşemenin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a zararı dokunduğunu dile getirdi. Kaynak; Serdar Arseven Youtube kanalı

İlginizi çekebilir

Bakan Kaya İstanbul’da

Bakan Kaya İstanbul’da

selyus