Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 5 Nisan 2020

MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, “Meral Akşener yaşından başından utan!”

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, infaz indirimi ile ilgili kara propaganda yürüten ve düzenlemenin amacını çarpıtan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e sert tepki göstererek, “Ne kadar kolay yalan söyleyebiliyorsun. Yazık yaşından başından, sorumlu olduğun kişilerden hiç değilse utan” dedi.

Cezaevlerindeki yoğunluğun azaltılması maksadıyla hazırlanan infaz paketine muhalefetin kuru eleştirileri sürüyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, infaz indirim paketini çarpıtarak kirli bir algı operasyonu yapmaya çalıştı.

Bunu üzerine bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, düzenlemenin amacını çarpıtan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e tepki verdi.

AK PARTİ VE MHP, ORTAK HAZIRLADIĞI İNFAZ İNDİRİMİNDE AKŞENER’İN BAHSETTİĞİ KONULAR YOK

TBMM Adalet Komisyonunda görüşülmeye başlanan Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifinde, 1- Terör, 2- Cinsel suçlar, 3- Kadına şiddet, 4- Adam öldürme kesin olarak paket dışında kaldı.

AKŞENER’İN O PAYLAŞIMI!

Akşener, “AK Parti ve küçük ortağının infaz indirimi yasasında;  kadına şiddet, çocuk istismarı gibi kanayan yaramız olan suçlar da var.” diyerek infaz indirimine yönelik Cumhur İttifakı’na iftira attı!

MHP MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI’DAN SERT TEPKİ GELDİ

MHP Hatay Milletvekili ve TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyon Üyesi Lütfi Kaşıkçı, Akşener’in iftirasına sert tepki gösterdi. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Kaşıkçı, “Ne kadar kolay yalan söyleyebiliyorsun. Yazık yaşından başından, sorumlu olduğun kişilerden hiç değilse utan.” ifadelerini kullandı.

Akşener’in iftirasına vatandaşlardan da çok sert tepkiler geldi… Yeni Akit

selyus