Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 25 Eylül 2023

MHP’li Sadir Durmaz, “Kendi aralarında bile anlaşamayan kriz ve kaos masasının boş vaatlerine aldırış etmeyin”

Millet İttifakını topa tutan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, “Kendi aralarında bile anlaşamayan kriz ve kaos masasının boş vaatlerine aldırış etmeyin” diyerek ekledi: Cumhur İttifakı’nın yönetimine vereceğine inancımız tam…

“Zillet ittifakının, milletten saklı iş çeviren, birbirlerinden habersiz gizli protokollerle bakanlık paylaşan, şahsi ikballeri için ülkeyi uçuruma sürüklemekten kaçınmayan bir zihniyete sahip. Kendi aralarında bile anlaşamayan kriz ve kaos masasının boş vaatlerine aldırış etmeyin…” diyen Durmaz, Türk milletinin, 14-28 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri’nde, Cumhur İttifakı’na güvendiğini ve tercihini demokratik yolla gösterdiğini vurguladı.

MHP’li Durmaz, partisinin Altındağ İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi’nde konuştu.

“ZİLLETİN YÖNETEMEDİĞİ BELEDİYELERİ YENİDEN ALACAĞIZ”

Durmaz, Millet İttifakı’nın kendi aralarında bile anlaşamadığını ifade ederek, vatandaşlardan “kriz ve kaos masası”na aldırış etmemelerini istedi.

Durmaz sözlerine şöyle devam etti:

“31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde de Cumhur İttifakı’nı destekleyerek zilletin yönetemediği belediyeleri tekraren Cumhur İttifakı’nın yönetimine vereceğine inancımız tamdır. Çünkü zillet ittifakının, milletten saklı iş çeviren, birbirlerinden habersiz gizli protokollerle bakanlık paylaşan, şahsi ikballeri için ülkeyi uçuruma sürüklemekten kaçınmayan bir zihniyete sahip…”

Durmaz, özellikle İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin olmak üzere, büyükşehir belediyelerinin, Cumhur İttifakı’nın hizmet odaklı, MHP’nin “üretken belediyecilik” anlayışıyla tekrar buluşturulması gerektiğini söyledi. Turkiyegazetesi.com.tr

İlginizi çekebilir

AK Parti MKYK listesi

AK Parti MKYK listesi

selyus