Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 25 Eylül 2023

Ümraniye ve Pendik’te “Yerel Yönetimler Gündemli İlçe Danışma Meclisi” gerçekleşti

AK Parti İstanbul İl Yerel Yönetimleri Birim Başkanlığı tarafından organize edilen “Yerel Yönetimler Gündemli İlçe Danışma Meclisi” toplantıları tamamlandı. 31 Mart 2024 Yerel Seçimler öncesi yaklaşık 2 aydır danışma meclisleri yapan ve 7 Ekim’de ki Büyük Kongre’den sonra sahaya inecek olan AK Parti İstanbul Teşkilatları salonlara sığmıyor. Hem AK Parti Ümraniye hem de AK Parti Pendik Danışma Meclislerinde salonları dolduran teşkilatlar, seçime hazır olduklarının mesajını verdiler.

KABAKTEPE, “İSTANBUL TEŞKİLATLARI OLARAK, İSTANBUL’U DAHA GÜZEL BİR GELECEĞE TAŞIMA MİSYONUMUZDA KARARLIYIZ”

Ümraniye’de yapılan “Yerel Yönetimler Gündemli İlçe Danışma Meclisi”ne İstanbul Milletvekili Tuğba Işık Ercan, İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doktor Maliki Ejder Batur, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve İlçe Başkanı Salim Çetinkaya katıldı.

Başkan Kabaktepe yaptığı açıklamada: “İstanbul teşkilatları olarak, İstanbul’u daha güzel bir geleceğe taşıma misyonumuzda kararlıyız. CHP’li İBB yönetimi tarafından 5 yılı kaybedilen bu büyük şehrin daha yaşanabilir, daha sürdürülebilir ve hakettiği konuma gelmesi için çalışmaya devam ediyoruz.”

İLÇE BAŞKANI SARIKAYA’NIN İLK DANIŞMA MECLİSİ

İlçe Başkanı Özer Sarıkaya’nın ev sahipliğinde yapılan “Yerel Yönetimler Gündemli İlçe Danışma Meclisi”ne İstanbul Milletvekili Yahya Çelik, İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doktor Maliki Ejder Batur, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin katıldı.

Başkan Kabaktepe, “Maalesef, şu anki CHP’li İBB yönetimi, İstanbul’u hizmet vizyonundan uzak bir şekilde yönetmektedir. Şehirdeki sorunlar artmış, altyapı eksiklikleri göz ardı edilmiş ve ulaşım adeta bir çileye dönmüş durumda. AK Parti İstanbul teşkilatı olarak, İstanbul’un bu zorlu dönemini aşmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya kararlıyız.”

selyus