Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 16 Mart 2019

Mili görüşçülerin duygusal buluşması

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı tarafından Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda düzenlenen programda AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, milli görüşçü dava ve yol arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Programa AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu,  millî görüş davasına hizmette bulunmuş partililer bir araya geldi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can konuşmasında, Ümraniye’de yapılan çalışmaları anlatarak son 15 yılda ilçenin çehresini değiştirdiklerinden bahsetti. Dava arkadaşlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Hasan Can; 31 Mart Seçimlerinin öneminden bahsederek konuşmasını sonlandırdı.

AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş da, son 15 yılda ülkede yapılan çalışmaları anlatarak programda emeği geçen herkese ve Ümraniye’ye yaptığı hizmetlerinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.

Program hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

selyus