Milletvekili Osman Boyraz’dan merhum Erbakan hocaya vefalı sözler

Milli Görüş geleneğinden gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, 54. Hükümetin Başbakanı, Refah Partisi Genel Başkanı ve Milli Görüşün kurucusu merhum Profesör Doktor Necmettin Erbakan hocanın ölümünün 9. yıldönümünde bir mesaj yayınladı.

Refah Partisinde siyaset yaptığı yıllarda fotoğrafını paylaşan Milletvekili Boyraz, Erbakan hocaya olan saygı ve sevgisini övgü dolu sözlerle ifade etti.

OSMAN BOYRAZ, MERHUM NECMETTİN ERBAKAN HOCAYI ŞU SÖZLERLE YADETTİ

“27Şubat 2011 tarihinde rahmeti Rahman’a kavuşan 54. Hükûmetin Başbakanı Profesör Doktor Necmettin Erbakan’ın ölüm yıldönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Nezaketin, zarafetin, zekanın, tevazunun ve kibarlığın adıdır Erbakan.

Bir çiçekle bahar gelmez diyenlere “Her bahar bir çiçekle başlar” diyerek karamsarlığı ümide çevirenin adıdır Erbakan.

Bu topraklarda yaşayan inancından, değerlerinden ve tercihlerinden dolayı yok sayılmış̧, dışlanmış̧ ve hor görülmüş aziz vatan evlatlarını “savunan adamın” adıdır Erbakan.

Ömrü boyunca türlü̈ dayatma baskı ve vesayete karşı, soylu bir duruş̧ sergileyerek milli iradeden başka hiçbir güce ram olmayan yiğit adamın adıdır Erbakan.

Dün yerli ve milli siyasetin güçlü öncüsü olan, bugünün ise siyasetine yön veren bir kuşağın yetişmesini sağlayan hocanın adıdır Erbakan.

Defalarca partisini n kapatılmasına rağmen, devletine küsmeden, düzenin içinde kalarak, millet adına adil bir düzen inşa etmeyi siyasal bir ilke haline getirmenin adıdır Erbakan.

İman  varsa imkan vardır diyerek yılmadan mücadele etmenin öncüsüdür Erbakan.

“Bir milletin asıl gücü̈; tankı, topu, tüfeği değil inançlı ve imanlı gençliğidir” ilkesi ile gençliğine güvenen bir liderdir Erbakan.”

selyus