Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Mart 2016

Milletvekili Satır’dan Şehit annesine ziyaret

Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır, bir ay önce teröristler tarafından Sur’da Şehit edilen Selçuk Paker’in annesini Ümraniye’deki evinde ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır, bir ay önce teröristler tarafından Sur’da Şehit edilen Selçuk Paker’in annesini ziyaret Ümraniye’deki evinde etti. Milletvekili Satır’ın ziyaretine Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Av. Serap Eşit Elveren eşlik etti. Duygusal anların yaşandığı bu buluşmada anneyi dikkatle dinleyen Satır, çok etkilendiği gözlendi. Annenin Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Şehitliklerde sürekli Kuran’ı Kerim okunsun isteğini de not ederek ileteceğini ifade eden AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır, ailenin hazırladığı anı defterine duygularını yazdı.

“GENCİMİZE ALLAH’TAN RAHMET, ANNESİNE VE AİLESİNE SABIR DİLİYORUM”

Anne için büyük bir imtihan olduğunu belirten Satır, “Bugün bir şehit annesini ziyaret ettim. Bana Ümraniye Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Av. Serap Eşit Elveren eşlik etti. Erzurumlu eşinden boşanmış kuaför bir hanım. Üç çocuğunu zor şartlarda yetiştirmiş.

1991 doğumlu Selçuk Paker bir ay önce hainler tarafından Sur’da şehit edilmiş. İki metre dört santim boyunda, sporcu bir genç. Evli ve eşi beş aylık hamile. Ankara /Cebeci askeri mezarlığına defnedilmiş şehidimiz. Teröristler ile mücadele sırasında hayatını kaybeden gencimize Allah’tan rahmet, annesine ve ailesine sabır diliyorum.

Anne evde hatıra masası hazırlamış, fotoğrafları, kokladığı bir kep, anı defteri, beratları, yarısı içilmiş su şişesi. Anne için ne büyük bir imtihan.. Allah güç versin. Annenin Sayın Cumhurbaşkanına iletilmek üzere bir talebi var. Şehitliklerde sürekli Kuran’ı Kerim okunmasını istiyor.. Oğlum Kuran dinlemeyi çok severdi diyor.” dedi. 

selyus