Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Mart 2017

Milletvekili Yıldırım’ın kitabı çıktı

AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım’ın “Parlamenter Sistem Krizleri ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” isimli kitabı çıktı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki çalışmalardan arta kalan zamanında yoğunlaştığı “Parlamenter Sistem Krizleri ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” isimli kitabı çıktı.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak; Milletvekilimiz Yıldırım’ı tebrik ediyor, kitabının; gururla yürüdüğü kutlu davasına fayda getirmesini dileriz.   

Kitapla ilgili kısa bir açıklama yapan Yıldırım, “Anayasa ihtiyacını, hükümet sistemlerini, yakın siyasi tarihimizde keşke olmasaydı dediğimiz yaşanmış siyasi olayları ve güncel Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin özelliklerini anlatan “Parlamenter Sistem Krizleri ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” isimli kitabımız çıktı. Ülkemiz çok partili siyasi hayata geçtikten sonra parlamenter sistem pek çok krizle karşı karşıya kalmıştır. Bu kitapta, tarihi süreç içerisinde ülkemizde yaşanmış, parlamenter sistemin belli başlı siyasi krizlerini kısaca sunmaya çalıştık. Tüm dostlarımıza tavsiye ederiz.” dedi.

  

selyus