Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Mart 2017

Siyaset Akademisi 17. dönem sertifikaları verildi

Avrupa ve Anadolu Yakası olarak iki bölgede 468 katılımcı ile başlayan 17. Dönemi Siyaset Akademisi dersleri tamamlayan katılımcıların içinde başarılı olanlara sertifikaları verildi.

17. Dönemi Siyaset Akademisi Avrupa ve Anadolu Yakası olarak iki bölgede 468 katılımcı ile başlayarak, yeni hedefi, büyük güç Türkiye için gerekli olan siyasi ve idari yapıların tartışılacağı, bilgilendirileceği, özellikle dünyadan örneklerle somut uygulamalara dayalı bir akademi programı müfredatından oluşmaktadır. Yaklaşık 14 yıldır devam eden Siyaset Akademisi’nden bugüne kadar aralarında 10’larca milletvekili dahil olmak üzere bir çok önemli isim sertifika almaya hak kazandı. 17. Dönem dersleri tamamlanıp katılımcıların içinde başarılı olanlara sertifikalar verildi.

SİYASET AKADEMİSİ’NİN HEDEFİ 2023

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Siyaset Akademisi Koordinatörü Hüseyin Özcan, “Siyaset Akademisi dersleri, teorik ve uygulamalı olarak dört temel başlık altında yaklaşık 60 alt başlık olarak toplanmıştır. 8 hafta boyunca haftada en az 14 saat ders takip edecek olan katılımcılarımız, Türk siyasetine giriş, siyasal sistemler, siyasal ideolojiler, siyasal strateji ve iletişim becerileri, ekonomi ve dış politika başlıklarına ek olarak bu yıl “Hedef 2023” vizyonumuzu daha geniş bir hedef kitle ile paylaşabilmek adına en az iki eğitim başlığında uygulanacak olan uzaktan eğitim modülümüzün de yer aldığı akademimiz, Türkiye’nin en değerli akademisyenleri, siyasileri, kanaat önderleri ve uzmanlarının katkıları ile hazırlanarak uygulanmıştır.” dedi.

selyus