Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Aralık 2016

Mukaddes Bilgin’in “Hedef 2023 Buluşması”

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, Ümraniye İlçe Kadın Kolları Teşkilatında daha önce görev almış başkanlar ve kadın teşkilatlarıyla “Hedef 2023 Buluşması” gerçekleştirdi. 

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, Başkan Yardımcıları ile birlikte “Hedef 2023 Buluşması” altında Ümraniye İlçe Kadın Kolları Teşkilatında daha önce görev almış başkanlar ve kadın teşkilatlarla bir araya geldi.

Önceki dönemlerdeki İlçe Kadın Kolları Başkanları Av. Serap Eşit Elveren ile Ülkiye Toptaş ve kadın kolları yönetimleriyle bir araya gelerek “Hedef 2023 Buluşması” gerçekleştirerek kadın kolları çalışmaları ile ilgili hasbihal ederek istişarelerde bulundular. Başkan Bilgin, davetimize icabet eden daha önceki dönem bu ‘Kutlu Dava’ya gönül vermiş, hizmet etmiş başkanlara ve yönetim kurulu üyelerine katılımlarından dolayı şükranlarını sundu.

BAŞKAN BİLGİN, HEDEFLERİNİN 2023 OLDUĞUNUN ALTINI ÖZELLİKLE ÇİZDİ

İlk günkü heyecanla birlik beraberlik içinde olmak için hizmet bayrağını daha da yukarılara taşımak için hedef 2023 buluşmasının bu anlamda yerinde bir buluşma olduğunu özellikle belirtmek istiyorum. Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğinde yürüdüğümüz bu kutlu yolda kendilerini örnek aldığımız değerli başkanlarımıza ve kadın teşkilatlarımıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim” dedi. 

Haber / Fotoğraf: Süreyya Atlı

 

selyus